Ivan Vyskočil nadmíru pobouřen: Akce pro děti na Prague Pride? To by mělo být už trestné, ne! A žlučovitý článek Hrušínského...

08.08.2021 7:50 | Komentář

NEDĚLNÍ RÁNO S IVANEM VYSKOČILEM Prague Pride, některé „počiny“ pražské radnice i naše tajné služby s poznámkou, že „ryba smrdí od hlavy“, se rozhodl v dnešním Nedělním ránu okomentovat herec Ivan Vyskočil. Zamyslel se i nad „dvojím metrem“ ohledně migrantů, a v souvislosti s prezidentem Lukašenkem vzpomněl německou kapitánku. Jasný vzkaz poslal Janu Hrušínskému. Použil slovo „žlučovitý“. Na závěr pak prozradil, v čem je tentokrát zajedno s, jak říká, „horlivci“ z KDU-ČSL. Máme tu i čerstvý vzkaz pro Milion chvilek.

Ivan Vyskočil nadmíru pobouřen: Akce pro děti na Prague Pride? To by mělo být už trestné, ne! A žlučovitý článek Hrušínského...
Foto: Repro Youtube
Popisek: Herec Ivan Vyskočil

„Dal jsem si 14 dnů voraz od zpráv, politiky a jiných lahůdek. Můj redaktor přišel s dotazem, zda tentokrát už bude Nedělní ráno? Řekl jsem ano, nahlédl do zpráv a nestačil se zase divit,“ začíná svou pravidelnou rubriku oblíbený herec Ivan Vyskočil a hned se dostává k tématům, která ho v posledních dnech zaujala.

Nejsem žádný bigotní puritán, ale Prague Pride?

„Už jsem jednou psal o Prague Pride a už ho tady v Praze máme znovu. Přesto jsem stále nepochopil smysl té akce, nazývané také pochod hrdosti. Opravdu nevím, na co jsou účastníci hrdí?“ ptá se herec a zamýšlí se.

Anketa

Kolik dle vás existuje pohlaví?

98%
hlasovalo: 18865 lidí
„Česká společnost je vcelku hodně tolerantní a každému je docela jedno, co kdo upřednostňuje ve svém soukromém a případně intimním životě. Myslím, že jsem se v životě setkal s mnoha ženami a některé asi učinil šťastnými a naopak zase ony mne. Ale že bych měl potřebu se tím chlubit a dávat svoje zážitky na veřejnost? Tak to tedy ne! Konečně intimní sféra, zbavená kouzla tajemství, už není intimní. Takové akce, jako je Prague Pride, spíše budí v lidech odpor a LGBT enkláva si tím zadělává na problémy a homofobii,“ domnívá se herec a podotýká.

„Zejména nechutné a pobuřující jsou pro mne ty akce pro děti a zatahování dětských dušiček do této sféry vlivu. Skoro myslím, že je to až za hranicí zákona a mohlo by to být i trestné. A to prosím nejsem žádný bigotní puritán a mám mnoho přátel i kolegů, kteří, jak říkám, jsou na druhé straně barikády a vzájemně si nijak nepřekážíme a nijak nám orientace druhého nevadí. Naopak si umíme ze sebe dělat i srandu a žádný se necítí uražen. Nejlepší na tom je, že oni sami se k takovéto veřejné exhibici nehlásí. A dokonce mě potěšil jeden můj takto orientovaný kamarád, který mi po mém prvním článku na stejné téma rozhořčeně volal a dotčeně mi do telefonu řekl: „Ivane, to mě také vadí a musím ti říct, že my, normální buzeranti, na takové pitomé akce nechodíme“! (cituji)“

Pirátské vedení „probruselsky zelené“, zdražení MHD a lavička Havla

„Samozřejmě, že pražská radnice vedená tím prapodivným Hřibem se pod duhovou vlajkou nejen vyhrnula k vítání akce, ale ještě celou věc podpořila penězi,“ žasne herec a upozorňuje. „Jiný pražský zastupitel Chabr, tentokrát z TOP 09, zase Pražany ujistil, že konečně budou odstraněny ty nevkusné lavičky hyzdící Prahu. Nevím, zda to vztahuje i na tu drahou příšernost, lavičku Václava Havla?“ ptá se Vyskočil. „Myslím, že právě takovéto počiny pražské radnice odstraní největší trápení Pražanů a ti zajisté pošlou na magistrát děkovné petice,“ neodpustí si drobné „rýpnutí“ a ve výčtu podobných „počinů“ pokračuje.

„Pirátské vedení, probruselsky zelené, chce z Prahy vyhánět auta. Proto se chystá zdražit hrozitananánsky parkovné, a to i na záchytných parkovištích na okraji města. Zřejmě proto, aby se řidiči s auty k Praze i báli jen přiblížit. A ruku v ruce se chystají zdražit i MHD. Patrně aby měl pan Hřib zase více peněz na podporu Pragoprajdnich teplých akcí a více peněz na kupování dalších drahých kávovarů a nákupy dalších vlajek „utlačovaných“ států a výrobu nových cedulí na přejmenované ulice a další a další nezbytné věci pro chod města a pro občany. Neznám žádného Pražáka, který by se nad takovými počiny neradoval a neschvaloval je,“ ušklíbá se herec a dodává.

„Zase utužíme zdraví rychlou chůzí, nebo jako ta maličká pirátka Olga Richterová jízdou na kole do pražských kopců!! Nebo běháním za výměnou adres v OP a na účtech, protože pan Hřib mění nevhodné místní názvy, třeba ta výměna za Pod kaštany na Náměstí Borise Němcova, který toho pro Prahu tolik udělal. A kdo je Boris Němcov, to vědí v Praze a vůbec v ČR nejméně dva lidé. Vždyť takovéto úspěšné vedení města je nejlepší volební kampaň Pirátů. (…promiňte, pane Béme, promiňte, paní Krnáčová, že jsme vás kdy kritizovali!) Ale pan Rakušan se teď nechal slyšet, že kritiku volební kampaně Pirátostanu nepřipustí. Vytřeštil oči a řekl, že teď do toho šlápnou, že budeme koukat! No, koukáme už teď. To čumíme, co?“ směje se Ivan Vyskočil.

Ryba smrdí od hlavy. Tak tahle hlava musí pryč!

„A teď už jen tak letem světem,“ hodlá zhodnotit stručněji následující témata Ivan Vyskočil. A dostává se hned k prvnímu. „Zase se vede rozhorlená debata o vedení tajné služby. Zda má zůstat pan Koudelka, či má skončit své vedení v souladu se zákonem. Tajná služba má být tak tajná, že bychom o ní neměli vůbec vědět! Možná ani to, kdo ji vede. Ale jestliže se tajná služba plete do učebních osnov a každou chvíli jí unikají „tajné“ informace do novin, pak se pro ni hodí opravdu jiný název než „tajná“… A přece stará pravda říká, že ryba smrdí od hlavy! Tak tahle hlava musí pryč,“ říká rázně herec.

Migranti, dvojí metr a neziskovka pana Rozumka

Anketa

Koho byste si přáli jako „novou krev“ v Poslanecké sněmovně?

hlasovalo: 14011 lidí
„Doporučuji trefný článek Jardy Foldyny o imigrantech, které pouští prezident Lukašenko do Evropské unie. Opět krásný příklad dvojího metru. Místo aby unijní předáci jásali nad tím, jak nás běloruský prezident multikulturně pomáhá obohatit a posílá nám sem ty pracanty a inženýry a doktory z třetího světa, sype se na něho řada hrozeb dalších sankcí. Nějak mě to také s J. Foldynou bije do očí. Nejde mi to dohromady s tou oslavovanou a vyznamenanou německou kapitánkou, která dovezla loď plnou imigrantů a Italové jí tenkrát nechtěli dovolit přistát v italských přístavech. Ale zdá se, že už začínám unijně prohlédat. Ta Němka nám totiž dovážela HODNÉ imigranty, zatímco ten lump Lukašenko nám posílá ZLÉ imigranty. (…tak už jsem sice prohlédl, ale jsem z toho stejně úplně pitomej? Jak já, blbec, se nedokážu orientovat ve vysoké politice…),“ nešetří sarkasmem Ivan Vyskočil a pokračuje.

„Mezitím jsem se dočetl, kolik nekřesťanských peněz dostává neziskovka pana Rozumka na svoji činnost z našich daní. Peněz je to, jak se říká, jak za kozu, spíše za celé stádo koz, a je to neziskovka pro pomoc uprchlíkům. Prosím vás, a co za ty prachy dělají? Vždyť se přece pořád oponuje panu Okamurovi, že zbytečně straší, protože přece tady žádní uprchlíci nejsou?“ podivuje se herec.

Jasný vzkaz pro Hrušínského

„Pozastavil jsem se nad žlučovitým článkem Honzy Hrušínského. Rozčílilo ho Vlastenecké setkání v Příčovech, které vzal pod záštitu pan prezident Zeman. Šmahem označil účastníky za neonacisty a jedovou slinou nešetřil, samozřejmě, na pana prezidenta a na některá veřejná media, která označil za dezinformační. Tak, Honzo, já tam jdu také ! A známe se hodně dlouho a hodně o mně víš. Myslíš opravdu, že jsem neonacista?? Zato se rád hlásím k tomu, že jsem vlastenec ! A jsem rád, že nás pan prezident podpořil. A za dezinformační považuji úplně jiná media, než ty!“ vzkazuje Ivan Vyskočil svému hereckému kolegovi.

Co bylo ukradeno, musí být vráceno! I to po roce devadesát!

Na závěr pak Ivan Vyskočil říká. „V minulém článku jsem psal o tom, co všechno se po tom našem neslavném převratu ztratilo a bylo rozkradeno. Dostalo se mi tolik reakcí, kde mi lidé vypisovali, o čem všem vědí, že už není naše, a dokonce kolik komu zůstalo za nehty. Nestačil jsem se divit. O jakém zlomku národního majetku, který už náhle není národní, jsem psal a kolik toho nevím,“ kroutí hlavou Ivan Vyskočil a rázně dodává. „A nyní jsem výjimečně zajedno s horlivci z KDU-ČSL. Byli razantně slyšet kolem církevních restitucí. Křičeli a vyzývali, že co bylo ukradeno - musí být vráceno!! A já se k nim připojuji a věřím, že se mnou mnozí další z vás. ANO, CO BYLO UKRADENO, MUSÍ BÝT VRÁCENO - - I TO, CO BYLO UKRADENO PO ROCE DEVADESÁT! Také jste pro?“ ptá se čtenářů ParlamentníchListů.cz Ivan Vyskočil.

PS: „Právě jsem se dočetl, že Michprdi pomalovali před předvolební akcí pana premiéra náměstí v Průhonicích. Doufám, že to budou muset vyčistit, stejně jako bylo nutno odstranit nasprejované nápisy z Karlova mostu. Myslím, že by se měli spíš starat o to, kam jim zmizel Führer Minář se šesti miliony, než malovat po náměstí,“ dodává na úplný konec k čerstvé „aktualitce“ herec.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: David Hora

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

Důchodová reforma

Tvrdíte, o důchodové reformě jednáte i s laickou veřejností. Jak? Kde? Jsem si ničeho takového nevšiml. A myslíte, že má smysl schvalovat něco, na čem se aspoň z větší části neshodnete s opozicí? K čemu reforma, kterou jiná vláda zase zruší, což už se stalo? Nebylo třeba chybou, že jste s opozicí ne...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vyoral natřel ODS. Co vyvedli u památníku, už bylo moc

16:10 Vyoral natřel ODS. Co vyvedli u památníku, už bylo moc

PÁTEČNÍ ZÚČTOVÁNÍ TOMÁŠE VYORALA – „Outfit soudružky Černochové, jakkoliv nevhodný pro danou chvíli,…