Izraelský premiér zuří: Bolševický hon médií! Vymývají lidem mozky!

30.01.2017 17:10

Izraelský premiér Benjamin Netanjahu tvrdě zúčtoval s levicovými médii. Zuří, neboť je přesvědčen, že na něj tato média pořádají „bolševický hon“. Jenže izraelský premiér musí řešit jeden problém. Ozvalo se totiž Mexiko...

Izraelský premiér zuří: Bolševický hon médií! Vymývají lidem mozky!
Foto: archív Vaše Věc
Popisek: Netanjahu

Benjamin Netanjahu ocenil nápad 45. prezidenta USA Donalda Trumpa na postavení zdi mezi Spojenými státy a Mexikem. „Prezident Trump má pravdu. Když jsem postavil zeď podél jižní hranice Izraele, zastavil jsem ilegální imigraci. Velký úspěch! Skvělý nápad!“ napsal izraelský předseda vlády na sociální síti Twitter. Tím ovšem premiér židovského státu notně pobouřil Mexiko, které žádá vysvětlení. Netanjahu viní média z rozpoutání diplomatické krize. Informuje o tom server deníku The Jerusalem Post.

Při projevu v izraelském parlamentu obvinil levicová média, že jeho tweet zkreslila. Mexické ministerstvo zahraničí nad tímto tweetem vyjádřilo zděšení, zklamání a nesouhlas. Mexický ministr zahraničí Luis Videgaray požádal vládu izraelského státu o vysvětlení. Nespokojenost vyjádřila také židovská komunita v Mexiku. Pro Netanjahua je to o to nepříjemnější, že tato komunita se vyjadřuje k veřejným otázkám jen málo.

Celý článek naleznete zde.

Izraelský premiér tvrdí, že udělal z pár slov na sociální síti obrovský problém. Příliš ho to ale nepřekvapilo, jelikož je přesvědčen, že levicová média jsou proti němu dlouhodobě zaujatá.

„Levicová média spustila bolševický lov, neštítí se vymývání mozků a pokoušejí se takřka o atentát proti mně a mé rodině. Děje se to každý den i každou noc. Pro to, co vytvářejí, nenacházím jiné označení než ‚falešné zprávy‘ namířené proti nám,“ zuřil premiér.  

V projevu také ujistil Mexiko, že stojí o dobré vztahy s Mexikem, stál o ně vždy a rozhodně je nechce poškodit.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…