JXD: Zeman je sprostý stařec. Posmívat se nemocným je doménou b*bů

05.07.2021 10:11 | Komentář

Známý novinář Jiří X. Doležal se na stránkách významného serveru Forum24 rozepsal o prezidentu Zemanovi. Jeho slova o transsexuálech ho pěkně nadzvedla ze židle. Posmívat se nemocným je dle něj doménou blbů. „Sprostý stařec z hospody páté cenové!“ Nechybělo ani srovnání s jistým německým diktátorem a karavana tolerance prý jede dál. Translidí je Doležalovi údajně líto a povzbudil je, ať nepáchají sebevraždy.

JXD: Zeman je sprostý stařec. Posmívat se nemocným je doménou b*bů
Foto: Hans Štembera
Popisek: JXD

Prezident Miloš Zeman se nedávno v televizním rozhovoru nechal slyšet, že transsexuálové mu jsou doslova bytostně odporní. Podle Doležala je tak prý nyní jisté, že současný prezident není schopen vykonávat svůj úřad ze zdravotních i etických důvodů. Vysmívat se nemocným lidem kvůli jejich invaliditě a opovrhovat nemocnými proto, že jsou nemocní, je dle něj doménou blbů.

Anketa

Měla by mít Česká republika na Evropské radě i nadále právo veta?

99%
0%
hlasovalo: 13838 lidí

Prezident svým výrokem o transsexuálních osobách Doležalovi údajně potvrdil, že je „odporný, zlý a sprostý stařec, který patří do hospody páté cenové skupiny, ne na Pražský hrad“.

Doležal v článku popisuje setkání se skupinou transsexuálních aktivistů. „Po pár minutách hovoru mně jich bylo tak strašně líto, že bych jim – kdyby jim to pomohlo – bez problémů dal úřední razítko i na to, že jsou veverka,“ napsal dojemně. „Transgender tematika je dnes bohužel ‚módní‘ a ‚trendy‘, přitom jde ve skutečnosti o vzácnou nemoc, poruchu, která je dle některých medicínských poznatků způsobena mutací, genetickou chybou,“ popsal dále Doležal s tím, že translidi, na rozdíl třeba od kuřáků s rakovinou plic, sami za to nemůžou.

Doležal při svém hodnocení Zemana neváhal použít dokonce i ten nejtvrdší kalibr: „Panu prezidentovi se tedy jeví ‚odporní‘ nezaviněně nemocní lidé. Není první hlavou státu, která něco podobného říká. Jistému Adolfu Hitlerovi byli zase odporní jiní nemocní – psychiatričtí pacienti, a také některá etnika – Židé a Romové,“ napsal.

Transsexuálové jsou podle Doležala v důsledku své nemoci velice zranitelní a citliví. Podle mluvčího pochodu Prague Pride Daniela Zikmunda by v důsledku Zemanových vyjádření mohli někteří z nich páchat sebevraždy. JXD se proto tyto nemocné translidi pokusil v závěru svého článku povzbudit následujícími slovy: „Plácání tak odporného člověka, jako je Miloš Zeman, opravdu není důvodem ani k depresím, ani k sebevraždě. Alkoholem zdevastovaní sprosťáci štěkají nenávistí, ale karavana rostoucí tolerance k odlišnosti lidí táhne dál.“ Amen.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: AZy

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Blanárova schůzka se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

5:00 Blanárova schůzka se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

TÝDEN V MÉDIÍCH Petr Fiala neměl žádné kmotry v pozadí, nikdo mu zadarmo nic nedal a musel se adapto…