Jak to udělat, abychom v Evropě přežili jako svobodní lidé? Benjamin Kuras předkládá několik návrhů

17.07.2016 10:58

Šestnáct způsobů, jak přežít na tomto kontinentě jako svobodní lidé, navrhuje ve své poslední knize Poslední naděje civilizace spisovatel Benjamin Kuras. Informuje o tom server Prvnizpravy.cz, který některé tyto metody zveřejnil.

Jak to udělat, abychom v Evropě přežili jako svobodní lidé? Benjamin Kuras předkládá několik návrhů
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Spisovatel Benjamin Kuras

První metoda zní: „Nazývat věci pravými jmény, nezamlčovat fakta skutečná a nevymýšlet neskutečná.“

Druhá metoda upozorňuje, že bychom konečně měli vzít na vědomí, že se proti nám vede válka na život a na smrt. Proto bychom měli začít rychle stavět hradby a pevnosti, psychické, kulturní a materiální.

Pátá metoda navrhuje zbavit se pocitu viny, sebenenávisti, xenofilie a etnomasochismu.

Celý text je ZDE

Osmá metoda doporučuje posílit armádu a bezpečnostní složky a obnovit úctu k vojenskému hrdinství.

Třináctá metoda nabádá nepustit dovnitř žádné nové musliny a povzbuzovat je k přesunu do pohodovějších a bezkonfliktních zemí jako Kuvajt, Dubaj, Bahrajn, Brunej, Alžírsko, Tunisko, Maroko, Indonésie, Malajsie, Maledivy, Pákistán, Írán, Saúdská Arábie.

Patnáctá metoda říká, že muslimům již zde legálně žijícím by se měla zaručit stejná svoboda a stejná práva jako všem ostatním s podmínkou, že propagace džihádu a zákonů šaría je porušením zákonů a důvodem k vystěhování do některého ze států, které tyto prvky islámu praktikují.

Šestnáctá metoda navrhuje všem místním politikům a veřejným činitelům „kolaborujícím s evropským sebevražedným projektem domorodé genocidy“ nabídnout slušné jednorázové odstupné a zaplatit i letenku do islámské země jejich volby.

reklama

autor: vam

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kdo se to vzalo? Fiala odjel z Bílého domu a začala „aféra“

12:40 Kdo se to vzalo? Fiala odjel z Bílého domu a začala „aféra“

O cestě premiéra Fialy do USA informovaly mezi českými médii i Novinky.cz včetně upozornění na sociá…