Jak za Hitlera! Čech žijící v Berlíně oznámil, co se mu stalo, když vyvěšoval plakáty Alternativy pro Německo

07.08.2017 11:27

Čech žijící v Berlíně Zdeněk Chytra dnes umístil na svůj facebookový profil fotografie z rozvěšování volebních plakátů německé politické strany Alternativa pro Německo (AfD). Zároveň popsal, co se mu přitom přihodilo.

Jak za Hitlera! Čech žijící v Berlíně oznámil, co se mu stalo, když vyvěšoval plakáty Alternativy pro Německo
Foto: Hans Štembera
Popisek: Německá vlajka

"Dnes jsem se vžil do kůže odpůrců německého režimu ve třicátých letech. Při rozvěšování volebních plakátů AfD nás napadla levičácká mládež (novodobé Hitlerjugend), která na nás nejen pokřikovala 'scheiße Nazis', ale snažili se mě i sundat ze žebřìku," popsal Chytra. Podle jeho si pak jeden starší Němec v obleku dokonce fotil jeho auto, hlavně SPZ. 

"Po příjezdu policie to vysvětlil tak, že mu přišlo úsměvné, že Češi pomáhají s předvolební kampaní AfD v Německu. Nemít s sebou psa (německou dogu), tak bych zřejmě tenhle příspěvek nepsal. Němci jsou politicky sfanatizovaní 'merkelovsko-schulzovskou' mediální propagandou a štvanicí proti AfD stejně tak, jako byli sfanatizovaní za Hitlera. Já se zastrašit nedám, v průběhu týdne znovu vyrazím s týmem do ulic. Je nutné bojovat za svobodu, nikdo jiný to za nás neudělá. Německý fašismus v Evropě totiž nesmíme znovu dopustit," poznamenal Chytra.

Chytra v minulosti například poskytl rozhovor ParlamentnímListům.cz o tom, jak se žije v oblasti hojně osídlené muslimskými imigranty. Přečíst si jej můžete ZDE.

Celý příspěvek Zdeňka Chytry:

ZASTRAŠIT SE NENECHÁME Dnes jsem se vžil do kůže odpůrců německého režimu ve třicátých letech. Při rozvěšování volebních plakátů AfD nás napadla levičácká mládež (novodobé Hitlerjugend), která na nás nejen pokřikovala "scheiße Nazis", ale snažili se mě i sundat ze žebřìku. Jeden starší němec v obleku si dokonce fotil moje auto, hlavně SPZ. Po příjezdu policie to vysvětlil tak, že mu přišlo úsměvné, že češi pomáhají s předvolební kampaní AfD v Německu. Nemít sebou psa (německou dogu), tak bych zřejmě tenhle příspěvek nepsal. Němci jsou politicky sfanatizovaní "merkelovsko-schulzovskou" mediální propagandou a štvanicí proti AfD stejně tak, jako byli sfanatizovaní za Hitlera. Já se zastrašit nedám, v průběhu týdne znovu vyrazím s týmem do ulic. Je nutné bojovat za svobodu, nikdo jiný to za nás neudělá. Německý fašismus v Evropě totiž nesmíme znovu dopustit.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

8:15 „Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

O tom, co skutečně přináší schválený migrační pakt diskutovali v pořadu Události, komentáře zástupci…