Jako partner je Tomio nesmírně pozorný a hodný, říká možná příští první dáma

04.12.2012 11:38

Monika Talašová je dvacetiletá studentka a také přítelkyně senátora a kandidáta na prezidenta Tomia Okamury. V rozhovoru pro server TN.cz prozrazuje, že Okamura je pozorný a hodný muž. Talašová by možná byla raději, kdyby dál působil v soukromém sektoru, ale dodává, že jako politik může Česku v mnohém prospět.

Jako partner je Tomio nesmírně pozorný a hodný, říká možná příští první dáma
Foto: Ladislav Carda
Popisek: Tomio Okamura.

„Vztah je založený na vzájemném respektu a úctě. Považuji za nezbytné, abych si mohla partnera vážit. Za sebe mohu říct, že jako partner je Tomio nesmírně pozorný a hodný," říká Okamurova lepší polovička, která také přiznává, že spolu nežijí „na hromádce", ale tráví spolu každou volnou chvilku.

Má smysl pro spravedlnost

Volání po tom, aby se Okamura stal prezidentem, nechávalo Talašovou dlouho v klidu. Doufala totiž, že zůstane v soukromém sektoru, kde se mu daří, ale jeho zvolení do Senátu ukázalo, že názory řady lidí souzní s názory známého podnikatele. Tehdy Okamurovu kandidaturu začala brát vážně. Jako prezident by mohl českou společnost posunout vpřed i díky morálním hodnotám, které vyznává. Jeho nejlepší vlastností je prý smysl pro spravedlnost.

„Smysl pro spravedlnost. Tedy co se týká nejlepší vlastnosti. Pokud vidí, že se stala nespravedlnost, dokáže se postavit proti ní nezávisle na ostatních. A nejhorší? Pravděpodobně nedochvilnost. Při současném pracovním vytížení ji však lze do jisté míry pochopit," poznamenává studentka hned dvou fakult Vysoké školy ekonomické.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Tomio Okamura byl položen dotaz

Fakt si myslíte, že jsou Ukrajinci nacisti?

Proto, že se brání a brání svou zem nebo proč? Vy byste ČR nebránil, kdyby bylo potřeba? A nejsou Ukrajinci spíš hrdinové?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Porucha u KB: Klient učinil bance nabídku, jakou ještě nezažila

11:12 Porucha u KB: Klient učinil bance nabídku, jakou ještě nezažila

Kdo se chtěl v pondělí dostat k penězům na svém účtu u Komerční banky, ten ji s největší pravděpodob…