Jako šašek a zelinář. Zatím nejdrsnější slova o kandidátu Jiřím Drahošovi pronesl...

29.03.2017 6:44

Zbrojní analytik Jaroslav Štefec se na svém facebookovém profilu rozepsal k oznámené kandidatuře bývalého šéfa Akademie věd ČR Jiřího Drahoše na post prezidenta. A příliš lichotivá slova nezvolil.

Jako šašek a zelinář. Zatím nejdrsnější slova o kandidátu Jiřím Drahošovi pronesl...
Foto: Facebook
Popisek: Jaroslav Štefec

"Jedna věc je naprosto jistá. 'Lidový akademik', léta zabedněný na akademické půdě, by byl pro budoucí vývoj ČR stejně zničující, jako jsou už dnes neomarxistický šašek v čele ministerstva obrany, nebo zelinář, předstírající že kočíruje ministerstvo vnitra," řekl velmi rázně.

Podle něj by byl zkrátka Drahoš jako prezident pro ČR katastrofou. "Pro kandidaturu tohoto politického analfabeta bez jakékoliv vazby na normální život, k němuž ve své kariéře spočívající ve šplhání po žebříčku vědeckých hodností ani nepřičichl, mám jediné vysvětlení: Sobotka definitivně zblbl. Nebo dostal v Římě od Andělky přes hubu za pasivitu a navíc jasný a přímý rozkaz urychleně zlikvidovat ČR jako stát a přivést ji 'pod ochranná křídla Říše'. Tedy pardon, co to melu, jistěže 'Německa'!" vzal si v té souvislosti na paškál i premiéra Bohuslava Sobotku (ČSSD). 

Závěrem podotkl, že jeho slova byla žertem, ale že jej napadá jiné závažné vysvětlení pro nasazení Drahoše do boje o post prezidenta ČR. "Sobotka možná doufá, že by mu nový prezident v případě odsouzení za rozkradení OKD, IPB a další trestné činy z vděčnosti udělil prezidentskou milost," uzavřel.

Celý příspěvek Jaroslava Štefce:

Dočetl jsem se, že bývalý šéf Akademie věd ČR Jiří Drahoš se bude ucházet o post hlavy státu.

Jedna věc je naprosto jistá. "Lidový akademik", léta zabedněný na akademické půdě, by byl pro budoucí vývoj ČR stejně zničující, jako jsou už dnes neomarxistický šašek v čele ministerstva obrany, nebo zelinář, předstírající že kočíruje ministerstvo vnitra.

To, že Drahoš jako prezident by byl pro ČR katastrofou, si dovolím tvrdit s plnou vážností člověka, který v určité etapě svého života prošel vědeckou kariérou, navíc s dvěma (řádnými) členy Akademie věd v rodině (byť dnes již zesnulými).

Pro kandidaturu tohoto politického analfabeta bez jakékoliv vazby na normální život, k němuž ve své kariéře spočívající ve šplhání po žebříčku vědeckých hodností ani nepřičichl, mám jediné vysvětlení: Sobotka definitivně zblbl. Nebo dostal v Římě od Andělky přes hubu za pasivitu a navíc jasný a přímý rozkaz urychleně zlikvidovat ČR jako stát a přivést ji "pod ochranná křídla Říše". Tedy pardon, co to melu ... jistěže "...Německa"! Ta návštěva špitálu hned po příletu by tomu nasvědčovala.

Samozřejmě žertuji. Ale napadá mě jiné závažné (a nedivil bych se, kdyby bylo pravdivé) vysvětlení pro nasazení Drahoše do boje o post prezidenta ČR. Sobotka možná doufá, že by mu nový prezident v případě odsouzení za rozkradení OKD, IPB a další trestné činy z vděčnosti udělil prezidentskou milost.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…