Jan Hrušínský k Václaváku: Mag*ři. To mě pos*r. Pálí vás dobré bydlo!

06.09.2022 7:21 | Ze sítí

K demonstraci na Václavském náměstí napsal pár slov i ředitel Divadla na Jezerce Jan Hrušínský. O demonstrantech se vyjádřil jako o „partě magorů“.

Jan Hrušínský k Václaváku:  Mag*ři. To mě pos*r. Pálí vás dobré bydlo!
Foto: repro Youtube, tan
Popisek: Ředitel Divadla Na Jezerce Jan Hrušínský

Na sobotní demonstraci na Václavském náměstí se sešlo na 70 tisíc lidí. Někteří z demonstrantů měli na sobě trička s tváří Vladimira Putina, případně transparenty, na kterých dávali najevo, že mají rádi Rusko.

Jan Hrušínský jim poslal vzkaz.

Anketa

Byla demonstrace ze 3. září pro její svolavatele úspěchem?

98%
1%
hlasovalo: 22438 lidí

„Kdyby tahle parta magorů podobně demonstrovala proti čemukoliv v jejich milované Moskvě, Putinova policie by je zmlátila do bezvědomí, nacpala do autobusů a odvlekla bůhví kam. Muže nejspíš do války, ženy do sběrných táborů, děti na převychování. Jak to známe z Lidic a nejnověji z okupovaného Krymu, Donbasu a dalších míst východní Ukrajiny. Zmizeli by na věčné časy. To by zřejmě přivedlo do pohody bruselskou milionářku Konečnou či stalinistu Skálu. Už by je pak nejspíš nikdy nikdo nespatřil,“ pravil Hrušínský.

S další fotkou, kde byla zachycena předsedkyně KSČM Kateřina Konečná, konstatoval, že propagace komunismu je trestná. A taktéž je to nemravné. Tak to vidí Jan Hrušínský.

Neodpustil si kritickou poznámku, že kdyby někteří z podporovatelů Putina narukovali, brzy by členům jejich rodin mohla přijít zpráva, že kdesi hrdinsky padli. Při rabování.

„Co k tomu ty lidi vede? Pálí je asi dobré bydlo. A svoboda, ve které nechtějí a neumějí žít. No to mě pos*r. Proč do toho neštěstí ale chtějí znovu zatáhnout i miliony nás ostatních?“ ptal se dál.

Jan Hrušínský promlouvá

Jan Hrušínský promlouvá

Poté se rozhodl podrobně vysvětlit, proč má problém s tím projevit pochopení pro demonstranty ze sobotní akce, i když si prý v mnoha médiích přečetl, že by pro ně pochopení mít měl.

Zdůraznil, že taky má obavy, zda jako podnikatel přežije dnešní inflační a energetickou krizi.

„Vadí mi arogance mocných, kteří okamžitě po zvolení – jak mávnutím kouzelného proutku – zapomenou na svoje předvolební sliby a začnou se chovat jako namyšlená vrchnost. S prominutím, jako volové,“ napsal Hrušínský.

Ale ani tyto obavy podle jeho názoru neospravedlňují to, co provádí Zuzana Majerová z Trikolory, komunista Josef Skála a mnozí další.

„Ale tleskat kvůli tomu kolaborantovi Skálovi, Majerové, ruskému kameramanovi Žarko Jovanovičovi, co s nimi byl na pódiu a točil české protivládní demonstranty pro ruskou státní televizi Rossija a celé řadě dalších kolaborantů, kterými se to na Václavském náměstí jen hemžilo – bych nikdy nešel. Nikdy a za nic. Protože tahle demonstrace z 3. září 2022 nám především chtěla vzít svobodu. Kdo ji vlastně pořádal? Podle dostupných veřejných informací ji pořádali komunisté a další extremisté z různých stran. A také jednotlivci z hnutí za svobodu pro Andreje Babiše a svobodu podnikání na Pražském hradě. Kvůli podobným idiotům, co zaplnili v únoru 1948 Staroměstské náměstí a na plném Václaváku tleskali Gottwaldovi, byl u nás 40 let komunismus,“ uzavřel varovně.

Jan Hrušínský promlouvá

Jan Hrušínský promlouvá

 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

válka na Ukrajině

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Stručné informace týkající se tohoto konfliktu aktualizované ČTK několikrát do hodiny naleznete na této stránce. Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: mp

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…