Janko Paroubkovi: Jste nomenklaturní aparátčík a zkrachovalý předseda

24.11.2011 19:24

Zostra se dva dny před ustavujícím sjezdem Paroubkovy nové strany pustil do expremiéra a předsedy ČSSD bývalý šéf ČSNS2005 Karel Janko. V prohlášení, které zaslal ParlamentnímListům.cz, na něm nenechal nit suchou.

Janko Paroubkovi: Jste nomenklaturní aparátčík a zkrachovalý předseda
Foto: Karel Janko
Popisek: Karel Janko, uprostřed, předseda České strany národně socialistické (ČSNS 2005)

„My, národní socialisté, ať již členové České strany národně sociální, případně členové seskupení kolem právoplatného předsedy ČSNS 2005 odmítáme zneužívání pojmu národní socialista ze strany nomenklaturního aparátčíka a zkrachovalého předsedy české sociální demokracie, který po svém neslavném vítězství a vypuzení z ČSSD začal účelově zneužívat pojmu a názvu národní socialismus," píše ve svém prohlášení Janko.

Jiří Paroubek je podle něho hanbou české politiky a zaslouží si politický důchod.

„Navazujeme na předvolební iniciativy, které vyzývaly Jiřího Paroubka k odchodu z čela ČSSD a přicházíme s výzvou, aby pan Jiří Paroubek definitivně odešel z české politiky a užíval si zdrojů příjmů, ze kterých nakupuje nemovitosti a vozí se auty, o kterých prohlašuje, že mu je někdo půjčuje," tvrdí dále Janko.

Podle expředsedy ČSNS2005 Jiří Paroubek se svou nově vznikající stranou Národní socialisté - levice 21. století nebude mít nikdy šanci přesáhnout pěti procentní hranici pro vstup do Poslanecké sněmovny.

ČSNS2005 podle informací ParlamentníchListů.cz chystá na den ustavujícího sjezdu Paroubkovy partaje, tedy na sobotu, před Obecní dům petiční akci za odchod Jiřího Paroubka z české politiky.

„Cílem je upozornit a získat na naši stranu co nejvíce delegátů prvního sjezdu politické strany Národní socialisté - levice 21. století, která si přivlastňuje historii tradiční národněsociální strany," uzavírá Janko.

Čtěte také:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš A. Nový

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Jděte do prde*e! Vy jděte do prde*e!“ Agrese v ČT. Sochař Černý se „pral“ s kurátorkou

10:25 „Jděte do prde*e! Vy jděte do prde*e!“ Agrese v ČT. Sochař Černý se „pral“ s kurátorkou

Spor o umístění stíhaček Spitfire s motýlími křídly na fasádě pražského obchodního domu Máj vyústil …