Janoušek prozradil, jak to bylo s Johnem. Vše prý skončilo fackou

15.12.2012 7:25

Podle stíhaného lobbisty a podnikatele Romana Janouška byl lídr Věcí veřejných a pozdější ministr vnitra Radek John lobbistův kůň od začátku. A nejen on, celá strana véček jsou podnikatelův produkt. S Johnem se rozešel poté, co ho politik podvedl a zradil, přiznal lobbista.

Janoušek prozradil, jak to bylo s Johnem. Vše prý skončilo fackou
Foto: repro TV Prima
Popisek: Roman Janoušek po svém zadržení za jízdu v opilosti

Roman Janoušek v rozhovoru pro MF Dnes připustil, že měl významný vliv na politickou sféru. Hlavně na Věci veřejné, navíc stojí za politickou kariérou lídra strany Radka Johna. „Celou tu dobu byl můj,“ řekl Janoušek s tím, že byl jeho koněm i jako reportér na televizi Nova. Ale už to mezi nimi skončilo, protože podnikatele John zklamal. „Podvedl mě. Dal jsem mu facku a rozešli jsme se,“ uvedl Janoušek.

Bém je všechno, jen ne zloděj

Jenže John věc popírá. „Nevěřím, že vám něco takového řekl. Leda si dělal legraci," sdělil deníku a dodal, že facku od Janouška nikdy nedostal, neboť na takový druh komunikace není zvyklý.

Při rozhovoru se Janoušek zmínil i o někdejším radním Prahy Pavlu Bémovi. Ten podle něj není takový, jak se v médiích píše. „Nepište, že Pavel Bém krade nebo že je podvodník. On opravdu takový není,“ řekl Janoušek. „Je všechno, jen ne zloděj,“ upřesnil pro MF Dnes.

Politický podnikatel Janoušek. Jediný svého druhu

Co se týká Janouška osobně, podle svých slov není žádným lobbistou. „Jsem politický podnikatel. Nejsem lobbista. Politický podnikatel. Jediný svého druhu,“ řekl přesvědčeně. A toho, že srazil vietnamskou ženu, za což mu hrozí vězení, hluboce lituje. „Já se za to stydím. Hluboce toho lituji. Je mi hanba. To mě bude štvát do konce života,“ míní Janoušek.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jno

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Smazal jsem to, omluva nebude, běžte do p*dele.“ Novotný kauzu s rakovinou rozmázl

22:30 „Smazal jsem to, omluva nebude, běžte do p*dele.“ Novotný kauzu s rakovinou rozmázl

Doslova bouři vyvolal řeporyjský starosta Pavel Novotný poté, co prohlásil, že nemocná dcera Felixe …