Jaromír Jágr má vlastní plán, jak pomoci Ukrajině. Oslovil veřejnost

04.03.2022 16:38 | Ze sítí

Hokejista Jaromír Jágr přemýšlí nad tím, jak by mohl pomoci ukrajinským rodinám. Na svém facebookovém profilu tak sdílel otázku, zda uspořádat hokejové utkání se Spartou v O2 areně.

Jaromír Jágr má vlastní plán, jak pomoci Ukrajině. Oslovil veřejnost
Foto: Facebook
Popisek: Jaromír Jágr

„Možná jste už zaregistrovali informaci o tom, že bychom rádi odehráli poslední kolo se Spartou v O2 areně. Výtěžek ze vstupného bychom věnovali ukrajinským rodinám. Rád bych to uskutečnil v O2 areně, protože je to oblíbená a moderní aréna, kam může přijít pomoci velký počet lidí. Zajímal by mě váš názor, jestli byste na utkání dorazili a pomohli takto s námi těm, kteří to v této době potřebují nejvíce,“ poznamenává na svém facebookovém profilu a vyzývá příznivce k tomu, aby hlasovali pomocí emotikonů a vyjadřovali svůj názor v komentářích.

Anketa

Pomůžete uprchlíkům z Ukrajiny, když to bude třeba? (od 26.2.)

6%
hlasovalo: 43369 lidí

„Vše se organizuje hodně narychlo, takže nám váš názor pomůže se správně rozhodnout, protože času na realizaci je už velmi málo. A chtěl bych také říct, že nechceme Spartě, která má v O2 svou domovskou arénu, nijak zasahovat do toho, na co jsou její fanoušci zvyklí,“ zmínil Jágr.

„Byli bychom domácí tým jen na papíře, ale podstata zápasu je ta, abychom společně pomohli v aréně s největší kapacitou. Proto budu rád, když se do toho Sparťané zapojí s námi, abychom vybrali co nejvyšší částku. Věřím, že bude brzy jasno!“ zakončil svůj status.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: vef

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

11:08 Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

„To, co mně na tom vadí nejvíc, je to, že tady někdo do tebe něco hustí na plný kule a snaží se tě p…