Jaroslav Hutka otiskl něco, co se stydíme popsat

27.09.2018 14:08

Jaroslav Hutka nedá tématu prezidenta Zemana spát. Na svém Facebooku sdílel obrázek, který si Hrad za rámeček asi nedá. Bůhví proč, pod příspěvkem propukla debata o Euru. „Budeme svobodnější a méně závislí na východě a jeho pacholcích,“ myslí si o této měně písničkář. „Meleš hlouposti,“ ozvalo se z komentářů.

Jaroslav Hutka otiskl něco, co se stydíme popsat
Foto: Václav Fiala
Popisek: Jaroslav Hutka.

„Tohle mě rozesmálo. Halt politika bez spodního prádla, řekl Zeman, když pálil svou rudou standartu,” řekl písničkář Hutka na adresu obrázku ze skupiny Zeman není můj prezident a nikdy nebude!!!

Na heslo „Kunda vítězí“ pak Hutkovi odpovídal Jiří Pekisel. „Ale nezvítězí, o to se postarám. PRAVDOU O DIKTÁTU EURA”. A už to začalo. „Protože změna naší měny je vážný zásah do naší státnosti a měli by o ní rozhodnout všichni lidé v národních referendech o euru. A né nějakej úředník v Bruselu. A proboha, nepište mi, že referendum o euru už v roce 2003 bylo. Ano, bylo přilíplý k referendu ke vstupu do EU!”

Hutka mu na to odpověděl: „Už seš tady Peky zase? Já si přeji euro, protože budeme svobodnější a méně závislí na východě a jeho pacholcích”. A pak doplnil svou nedůvěru k lidem o tuto perlu: „Už mělo a mohlo tu být dávno. A referendum? O něčem, čemu lidé nerozumí a nechají si pak poradit Babišem a Klausem pod heslem zachování státnosti”.

Tom Rimpel pak, zda ironicky či ne není zcela jasné, Hutkovi psal: „Referenda, aby o důležitých věcech rozhodovala lůza? To nesmíme připustit!” A ozval se znovu i Pekisel. „Naše měna Koruna Česká je jedním z největších symbolů české státnosti a o její ztrátě by měli rozhodnout všichni volící občané ČR v řádných národních referendech o euru,” míní. Autorovi písně Miloš a zubatá pak vzkazuje: „Jardo, proč teda pětiletku plnění Maastrichtských podmínek Babiš jako ministr financí nerozjel? Už na ni naše ekonomika dávno má. Přes velkou úctu k Tobě, teď meleš hlouposti”.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kas

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

Důchodová reforma

Tvrdíte, o důchodové reformě jednáte i s laickou veřejností. Jak? Kde? Jsem si ničeho takového nevšiml. A myslíte, že má smysl schvalovat něco, na čem se aspoň z větší části neshodnete s opozicí? K čemu reforma, kterou jiná vláda zase zruší, což už se stalo? Nebylo třeba chybou, že jste s opozicí ne...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vyoral natřel ODS. Co vyvedli u památníku, už bylo moc

16:10 Vyoral natřel ODS. Co vyvedli u památníku, už bylo moc

PÁTEČNÍ ZÚČTOVÁNÍ TOMÁŠE VYORALA – „Outfit soudružky Černochové, jakkoliv nevhodný pro danou chvíli,…