Je to Feri? Jsem úplně nahej... Šíří se VIDEO, které neukazujte dětem

20.08.2021 13:47 | Ze sítí

Může to opravdu být exposlanec Dominik Feri? Tuhle otázku si teď pravděpodobně klade řada lidí, kteří zhlédli video kolující po internetu. Podívejte se sami.

Je to Feri? Jsem úplně nahej... Šíří se VIDEO, které neukazujte dětem
Foto: Hans Štembera
Popisek: Dominik Feri

Dominik Feri v květnu 2021 odešel z Poslanecké sněmovny, vzdal se mandátu zákonodárce, odešel z TOP 09, již není jejím členem a řeší svůj osobní problém. Několik žen ho obvinilo ze sexuálního obtěžování a zazněla dokonce i obvinění ze znásilnění. Česká policie případ řeší. Feri zmizel z ramp, na která dopadají světla reflektorů a snaží se na sebe nepoutat pozornost.

Jenže teď po internetu začalo kolovat video, na kterém možná je sám Dominik Feri a možná také není, video mohlo být dodatečně upraveno. „Seš úplně, úplně retardovaná. Úplně. A já jsem úplně nahej,“ prohlašuje na videu mladý muž, který je Ferimu podobný, ale není jisté, zda je to opravdu on.

Než Feri zmizel z veřejného života, uznal, že se k ženám vždy nechoval tak, jak by se na muže slušelo a patřilo, ale odmítl, že by se dopustil trestného činu znásilnění. Čestný předseda TOP 09 Karel Schwarzenberg se ho tehdy zastal s tím, že co je lidstvo lidstvem, tak vždy platilo, že mladý kluk chce dostat holku do postele.

Stávající předsedkyně TOP 09 Markéta Pekarová Adamová označila tento výrok za nešťastný, zdůraznila, že musí být respektována vůle žen a připomněla, že Dominik Feri dobrovolně opustil řady poslanců i TOP 09 a chce svůj případ řešit mimo politiku, čímž se liší od celé řady svých bývalých kolegů, kteří se drží svých postů zuby nehty.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: mp

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…