Je to historie a s tou žádný idiot nehne! Ondřej Neff cílí na vandaly, kteří posprejovali pomník Koněva

24.11.2017 15:23

Dění v Poslanecké sněmovně a ustavování výborů si všímá novinář Ondřej Neff na serveru NeviditelnýPes.cz. Upozorňuje na slova komunistického poslance Pavla Kováčika, jenž oznámil, že se poslanci konečně dohodli.

Je to historie a s tou žádný idiot nehne! Ondřej Neff cílí na vandaly, kteří posprejovali pomník Koněva
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ondřej Neff

„Stalo se tak po schůzce devíti parlamentních stran, která měla stanovit, jak mají být složeny výbory Sněmovny. Těch bylo v 7. volebním období osmnáct, když tedy uvážíme, že jenom ANO, ODS, Piráti a SPD mají nad 20 poslanců, bude to docela hoňka,“ sdělil Neff. 

Konstatuje, že branně bezpečnostního výboru se má ujmout poslanec za SPD. „Ta neoficiální koalice ANO s okamurovci a komunisty se rýsuje stále zřetelněji. Demokratický blok ale bude mít stále větší problémy vysvětlit občanovi, že za to může jen a jenom ten veřejný nepřítel jménem Andrej Babiš,“ dodal Neff.

Ve svém komentáři si všiml také pomníku maršála Koněva v Dejvicích. „Prahu dobyli Rusové, protože Eisenhower nedovolil Pattonovi překročit dohodnutou linii. To je historie a s tou nehne žádný idiot, který Koněvův pomník posprejoval. Útěchou budiž, že ještě víc se blbne na Západě, který už přestává být Západem: začalo to konfederačními vojáky a politiky v Americe a oprátka se už směje na Nelsonův pomník v Londýně. Oprátky se ostatně dočkal i Masarykův pomník v Plzni. Blbé a nedůstojné jsou i proponované vysvětlovací cedule u Koněvova pomníku. Je to jako když za bolševika promítali v televizi americký film a předcházela ho informace, který že nešvar kapitalistického způsobu života je zde tepán,“ uzavřel Neff se slovy, že v antickém Římě to měli snazší, neboť sochy měly vyměňovací hlavy.

  • Původní text ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…