Je to jednoduché jak facka. Aleš Brichta po rockersku rozebral, proč si Schwarzenbergova mládež najednou vzpomněla na Tibet

31.03.2016 15:49

Zpěvák Aleš Brichta se na svém facebookovém profilu vyjádřil k návštěvě čínského prezidenta Si Ťin-pchinga a k aktivistům, kteří proti návštěvě bojovali.

Je to jednoduché jak facka. Aleš Brichta po rockersku rozebral, proč si Schwarzenbergova mládež najednou vzpomněla na Tibet
Foto: Daniela Černá
Popisek: Rocker Aleš Brichta si vzal slovo na petičním výboru

„Aktivisté hrdě bojují proti návštěvě čínského prezidenta čili představitele momentálně největší a nejsilnější světové ekonomiky v České republice, místo aby se pyšnili politickým a hospodářským důsledkem takové návštěvy, a provokují Tibetem,“ řekl Brichta s otázkou, proč třeba nebojují za samostatný stát Basků či Katalánců ve Španělsku.

Dle něj je jednání aktivistů jasnou ukázkou „všeho proti Zemanovi a Babišovi“. „Protože ČSSD, TOP 09 a lidovci jsou dopředu připosraní z odhadu výsledků následujících voleb,“ tvrdí Brichta. 

„Ono je to logické, protože podpora členů Bilderbergu (v Německu Angela Merkelová a u nás třeba Karel Schwarzenberg) a jejich rozvracečské antievropské politiky jim hlasy lidí prostě nepřinese. Tak se zkrátka hledají zástupné problémy, na které by mohli svoji kampaň navléknout. Jednoduché jak facka. Alespoň je vidět, na čí straně jsou která média a co od nich očekávat,“ uzavřel zpěvák.

Celý text Aleše Brichty:

Aktivisté hrdě bojují proti návštěvě čínského prezidenta, čili představitele momentálně největší a nejsilnější světové ekonomiky v České republice, místo, aby se pyšnili politickým a hospodářským důsledkem takové návštěvy a provokují Tibetem. Pročpak tak nebojují třeba za samostatný stát Basků, či Katalánců ve Španělsku? Jasná ukázka "všechno proti Zemanovi a Babišovi", protože ČSSD, TOP09 a lidovci jsou dopředu připosraní z odhadu výsledků následujících voleb. Ono je to logické, protože podpora členů Bilderbergu (v Německu Angela Merkelová a u nás třeba Karel Schwarzenberg) a jejich rozvracečské antievropské politiky jim hlasy lidí prostě nepřinese. Tak se zkrátka hledají zástupné problémy, na které by mohli svojí kampaň navléknout. Jednoduché, jak facka. Alespoň je vidět na čí straně jsou která média a co od nich očekávat.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…