Jestli si tohle přečtou na Prague Pride, velmi se naštvou. Advokátka Hustáková se rozepsala o adopcích homosexuály

13.08.2016 16:23

U příležitosti dnešního pochodu Prague Pride na podporu sexuálních menšin se vyjádřila na svém facebookovém profilu k adopcím dětí homosexuály advokátka Miroslava Hustáková. „Všimněte si, jak si lidé pletou holínky s hodinkami a srovnávají nesrovnatelné,“ podotkla.

Jestli si tohle přečtou na Prague Pride, velmi se naštvou. Advokátka Hustáková se rozepsala o adopcích homosexuály
Foto: Archiv M. Hustákové
Popisek: Miroslava Hustáková

„Odpovědnost za osud dítěte ze strany biologických rodičů je přirozená záležitost a stát by měl do ni zasahovat jen v případě, že je zdraví nebo život dítěte ohrožen. Osvojováním dětí nebiologickými rodiči však na sebe přebírá stát PLNOU odpovědnost za osud dítěte, a proto jeho pozice je zcela jiná. Zde autoritativně rozhoduje o malém dítěti, že bude v péči homosexuálního páru, aniž by respektoval, jak se toto dítě bude cítit v kolektivu ostatních, jak zvládne holčička úlohu matky ve své rodině až bude dospělá, když žádnou matku neměla,“ uvádí Hustáková. Podle ní je prokazatelné, že neúplné rodiny, kdy vychovává jen biologická matka nebo otec, už tyto problémy způsobují.

Synové jsou prý často zženštilí, nenaučili se díky matce samoživitelce mužskou roli. „To je ale věc občanů, jak si zajišťují osobní život a jak ponesou odpovědnost za své děti. Stát takto může rozhodnout za biologické rodiče, jen když má jistotu, že změny ve výchově budou lepší pro dítě, než v jakých podmínkách žije do té doby. Pro tuto jistotu není jediná studie,“ rozhorilla se Hustáková. Studie jsou dle jejího názoru buď neutrální, nebo spíše dokazují, že v dospělosti mnohem více dětí trpí depresemi než děti, které v péči homosexuálních párů nebyly.

„Kvalita sociálních pracovnic u nás je obecně tak katastrofální, že bych jim často nesvěřila dozor státu ani v péči o toulavé kočky. Troufnou si jen na slabé a slušné. Mnohé si léčí své osobní komplexy, ale pokud narazí na někoho agresivního, tak se často sklidí a nedělají nic,“ uzavřela Hustáková.

Celý příspěvek Miroslavy Hustákové

Zejména to : Hana PertlováPavlína Nytrová k adopcím dětí homosexuály. 
Všimněte si jak si lidé pletou holínky s hodinkami a srovnávají nesrovnatelné.

Odpovědnost za osud dítěte ze strany biologických rodičů je přirozená záležitost a stát by měl do ni zasahovat jen v případě, že je zdraví, nebo život dítěte ohrožen.
Osvojováním dětí nebiologickými rodiči však na sebe přebírá stát PLNOU odpovědnost za osud dítěte a proto jeho pozice je zcela jiná. Zde autoritativně rozhoduje o malém dítěti, že bude v péči homosexuálního páru, aniž by respektoval jak se toto dítě bude cítit v kolektivu ostatních , jak zvládne holčička úlohu matky ve své rodině až bude dospělá, když žádnou matku neměla. Je prokazatelné, že neúplné rodiny, kdy vychovává jen biologická matka, nebo otec už způsobují tyto problémy. Synové jsou často zženštilí, nenaučili se díky matce samoživitelce mužskou roli. To je ale věc občanů, jak si zajišťují osobní život a jak ponesou odpovědnost za své děti. Stát takto může rozhodnout za biologické rodiče jen když má jistotu, že změny ve výchově budou lepší pro dítě, než v jakých podmínkách žije do té doby. Pro tuto jistotu není jediná studie. Buď jsou neutrální,nebo spíše dokazují, že v dospělosti mnohem více dětí trpí depresemi, než děti, které v péči homosexuálních párů nebyly.

Kvalita sociálních pracovnic u nás je obecně tak katastrofální, že bych jim často nesvěřila dozor státu ani v péči o toulavé kočky. Troufnou si jen na slabé a slušné. Mnohé si léčí své osobní komplexy, ale pokud narazí na někoho agresivního, tak se často sklidí a nedělají nic.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…