Johana Hovorková od Šafra: Se Zemanem a Babišem jsme se dostali úplně mimo hranice představitelného. Zločin, lež, komunisté a vrazi

11.06.2017 15:48

Do prezidenta Miloše Zemana se na serveru Forum24.cz obula komentátorka Johana Hovorková. Podle ní žijeme v zemi, kde prezident chválí vrahy. „Už jsme za hranicí představitelného,“ uvedla. Kritizovala však nejen jeho, pustila se i do exministra financí.

Johana Hovorková od Šafra: Se Zemanem a Babišem jsme se dostali úplně mimo hranice představitelného. Zločin, lež, komunisté a vrazi
Foto: Hanka Brožková - KPR
Popisek: Prezident Miloš Zeman

„Prezident republiky Miloš Zeman posílá pochvalné dopisy ultrakomunistům, kteří stříleli na hranicích občany prchající za svobodou před komunistickou ideologií. Tentýž prezident nemluví s normálními médii, jeho platformou jsou TV Barrandov a Parlamentní listy. Tentýž prezident dva roky v kuse lže o tom, že kdysi četl nějaký článek, který ovšem vůbec neexistuje. Tentýž prezident pouští z vězení dvojnásobného vraha a ještě tím získává politické body. A tentýž prezident zaměstnává člověka, který přes Twitter uráží předsedu vlády,“ uvedla ve svém komentáři Hovorková. 

Všímá si i činnosti předsedy hnutí ANO Andreje Babiše, jenž dle jejích slov objíždí kraje a blahosklonně rozdává podpisy nadšenému lidu. A obouvá se i do něj – že je politikem, který zbohatl ukradením státního majetku, že spolupracoval s StB i že tvrdí i přes nahrávky, že neovlivňuje média. 

Původní text ZDE.

Následně se pozastavuje nad tím, že podle jejích slov zmizely některé hranice. Jako důležitou pomyslnou čáru pro změnu atmosféry v naší zemi vnímá rok 2013, kdy v prezidentských volbách vyhrál muž, jenž lhal, choval se jako hulvát a volební kampaň mu platilo Rusko. I takto si opětovně rýpla do Zemana. Sepsula ho i za to, že Babišovi umetl cestičku do vlády – a to i přesto, že ministr financí neměl lustrační osvědčení.

„Pochybné weby včetně těch, se kterými se Zeman baví, vydávají nepravdivé zprávy, kterým v našem korektním světě říkáme fake news, místo abychom jasně sdělili, že jsou to lži a že prezident by se měl začít chovat normálně. Když veřejně řeknete, že ve vydavatelství Mafra nepracují novináři, ale pouze zaměstnanci holdingu Andreje Babiše, tedy jeho stranického tisku, jste označeni za toho, kdo kádruje. Za chvíli totiž asi budeme muset za noviny považovat i leták z Lidlu, abychom někoho neurazili,“ míní  se slovy, že dokud nepřestaneme žít ve světě, jenž odmítá, že některé věci prostě jsou černobílé, nic se nezlepší. 

„Zločin, lež, komunisté a vrazi vždycky budou zločinem, lží, komunisty a vrahy,“ uzavřela.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…