John obhájil post šéfa VV. V elektronickém hlasování. Klasnová druhá

20.06.2012 18:51

V elektornickém hlasování Radek John obhájil post předsedy Věcí veřejných. V elektronickém hlasování získal 42 procent hlasů. Na druhém místě skončila Kateřina Klasnová. Předsedu strany musí ještě potvrdit v sobotu delegáti na konferenci VV.

John obhájil post šéfa VV. V elektronickém hlasování. Klasnová druhá
Foto: Hans Štembera
Popisek: Radek John

Radek John získal 42 procent hlasů registrovaných příznivců strany, kteří se nazývají "véčkaři".  Na druhé pozici se umístila dosavadní místopředsedkyně strany Kateřina Klasnová, která obdržela 40 procent všech hlasů.

„Děkuji za vyjádřenou podporu, která je pro mne zavazující a velmi si jí vážím. Jsem rád, že jsme s Kateřinou Klasnovou získali silný mandát více než 80% voličů a věřím, že mi v ní roste přirozený nástupce,“ komentoval výsledek přímé volby Radek John.



Johna a tým jeho místopředsedů, které si již před volbou vybral, musí ještě potvrdit sobotní celostátní konference, která se uskuteční ve Znojmě.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ann

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

8:15 „Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

O tom, co skutečně přináší schválený migrační pakt diskutovali v pořadu Události, komentáře zástupci…