Jsou proti LGBT, tak jim to zničíme! Chystá se akce proti „homofobním“ přednáškám

15.09.2021 19:22

Aliance pro rodinu, jejíž představitelkou je aktivistka Jana Jochová, pořádá ve dnech 20.–24. září přednášky Katy Faust, zakladatelky americké organizace Them before us. A právě proti těmto přednáškám se postavil uživatel pod přezdívkou K-pop Levice, který na svém twitterovém účtu vyzývá k nákupu vstupenek a k následnému nedostavení se na akci.

Jsou proti LGBT, tak jim to zničíme! Chystá se akce proti „homofobním“ přednáškám
Foto: pixabay.com
Popisek: LGBT vlajka

Anketa

Jste pro povinné očkování seniorů proti covidu-19?

26%
71%
hlasovalo: 42409 lidí
Americká organizace Them before us, z níž do Česka dorazí Katy Faust, sdružuje děti z neúplných rodin, děti vychovávané stejnopohlavními páry a také děti vzešlé z náhradního mateřství. A právě na přednášky této ženy zve na svém webu Aliance pro rodinu. 

Jenže nesetkala se jen s pochopením a s příznivci. „Pamatujete, jak měl Trump prázdný stadion, protože mu K-pop fans zarezervovali vstupenky a potom nikdo nepřišel? Let’s do it s homophobic Aliancí pro rodinu, která šíří dezinformace o gay a lesbických rodinách! Zarezervujte si lístky a zůstaňte doma,“ vyzývá na protest proti těmto akcím na svém twitterovém profilu K-pop Levice.

Pamatujete, jak měl Trump prázdný stadion, protože mu K-pop fans zarezervovali vstupenky a potom nikdo nepřišel? ?? Let’s do it s homophobic Aliancí pro rodinu která šíří dezinformace o gay a lesbických rodinách! ?? Zarezervujte si lístky a zůstaňte doma ????https://t.co/nlwJBHNAEX pic.twitter.com/VhqxI75wAs

— K-pop Levice (@kpoplevice) September 15, 2021

„Už máte svůj lístek? S kým se neuvidím na tom homofobním dýchánku?“ zareagovala následně na status advokátka Lucie Hrdá, jež je mimo jiné také spoluzakladatelkou organizace Bez trestu. Ta se snaží informovat veřejnost o tom, jak se v Česku (ne)trestá sexualizované a domácí násilí.

Už máte svůj lístek? S kým se neuvidím na tom homofobním dýchánku? https://t.co/hFQEvxZxxa

— Lucie Hrdá (@JulieMontek) September 15, 2021

Aliance pro rodinu, konkrétně tedy její předsedkyně Jana Jochová, se prezentovala také ve včerejším pořadu CNN Prima NEWS, kde se střetla s LGBT aktivistou Kryštofem Stupkou. „Paní Jochová, vaše organizace a vaše působení je založeno na nerespektování mojí identity a sexuality tisíce lidí v České republice. A jenom to, že vás sem pozvali, mně přijde úplně strašný a šílený,“ zaznělo od aktivisty, kterého v uplynulých dnech pobouřil výrok (a nejen jeho, ale i další LGBT aktivisty) šéfa ODS Petra Fialy. Ten uvedl, že manželství je mezi mužem a ženou.

Není to jediný výrok, který v poslední době zarezonoval u LGBT společnosti. „Nebojme se LGBT a buďme na ně milosrdní. Vždyť je to slepá vývojová větev, dlouho tu nebudou a navíc zachraňují planetu od přemnožení primátů,“ uvedl totiž v srpnu na Twitteru lékař a někdejší olympijský reprezentant Lukáš Pollert.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

11:12 Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

Ceny pohonných hmot za poslední měsíc rostou a rostou. Pojďme se podívat, proč tomu tak je, zda se r…