Kalousek sepsal básničku. A zase mluvil vrchní lékař. Téma ,,Zemanovo zdraví" jede dál

09.11.2017 11:34

Prezident Zeman oznámil, že mu „odešla cukrovka“. Dietoložka nad tím zvedá oči v sloup a Miroslav Kalousek složil na adresu Miloše Zemana básničku. Udeřil i na Babiše.

Kalousek sepsal básničku. A zase mluvil vrchní lékař. Téma ,,Zemanovo zdraví" jede dál
Foto: Daniela Černá
Popisek: Prezident Miloš Zeman na setkání s občany v Lipníku nad Bečvou v Olomouckém kraji

Margit Slimáková, která vystudovala farmacii a dietologii ve Spojených státech, kroutí hlavou nad prohlášením prezidenta Zemana, že mu „odešla cukrovka“. „Tak to vypadá, že Nobelova cena v oblasti medicíny letos s jistotou putuje na Pražský hrad,“ napsala dáma na serveru Aktuálně.cz. Odbornice tím chce říct, že cukrovka jen tak sama neodchází, ať už prezident Zeman říká cokoliv.

Anketa

Schvalujete postup někdejšího disidenta a exministra vnitra Tomáše Hradílka, který chce držet hladovku, dokud Zeman nezruší kandidaturu? Je ochoten i umřít.

5%
95%
hlasovalo: 11628 lidí

Podle Slimákové existují v podstatě tři možnosti, které Zemanova slova vysvětlují. Prezident možná našel revoluční způsob léčby cukrovky. Nebo jí má pořád a říká lidem, co mu slina na jazyk přinese, aniž by se trápil pravdivostí svých slov. A pak je tu ještě třetí možnost. „Prezident už vůbec neví, co říká, a jeho hradní ovce vymyslela (po nepřesvědčivém lyžařském výkonu) další nesmyslné tvrzení na podporu teze o jeho vrcholné kondici, aby se mohla dalších pět let pást v hradních zahradách,“ doplnila dietoložka.

Celý článek naleznete zde

Zemanova slova, že „cukrovka odešla“, popřel i prezidentův lékař Miloslav Kalaš. Ten prohlásil, že Miloš Zeman cukrovku stále má. Informoval o tom server Aktuálně.cz. Podle lékaře prezident drží dietu, což pomáhá cukrovku krotit. V jedné věci je však neposlušným pacientem. Stále kouří.

Miroslav Kalousek téma odlehčil básničkou, kterou uveřejnil na sociální síti Twitter.

Cukrovka odešla mi v sobotu,

a z fáčů na noze je pořád cítit chlór.

Putin však nakládá mi stále další robotu.

Už nemůžu. Please, open the door.

 

 

Vedle toho přidal pár kousavých slov na adresu vítěze voleb Andreje Babiše (ANO). Ten se obul do Mirka Topolánka, označil ho za nejzkorumpovanějšího premiéra a podivoval se nad tím, jak tento muž vůbec může kandidovat na Hrad. Babišův křik podle Kalouska znamená jen tolik, že sám zakladaterl Agrofertu nemá čistý štít. Vycházel z přísloví „podle sebe soudím tebe“.

 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…