Kde je Bartoš? Kde je Bartoš?! Do ČT půjde opět Vít Rakušan

06.10.2021 10:47 | Ze sítí

Šéf hnutí ANO a stávající premiér Andrej Babiš se pravidelně směje koalici Pirátů a Starostů, že si neumí vybrat, koho vlastně chtějí za premiéra, protože jednou do předvolební debaty lídrů přijde předseda Pirátů Ivan Bartoš, podruhé předseda STAN Vít Rakušan. Ten přijde i do dnešní večerní debaty ČT. Babiš se na to konto Bartoše zeptal, jestli se bojí jít do televize. A dostal odpověď.

Kde je Bartoš? Kde je Bartoš?! Do ČT půjde opět Vít Rakušan
Foto: Zuzana Koulová
Popisek: Vít Rakušan

Do pátku, kdy se otevřou volební místnosti, zbývají jen desítky hodin. Přesto proběhnou ještě dvě velké televizní debaty. Ve středu bude na ČT Světlana Witowská moderovat debatu politiků na Právnické fakultě UK a ve čtvrtek proběhne poslední debata na televizi Nova.

Šéf hnutí ANO a stávající premiér Andrej Babiš se pravidelně směje koalici Pirátů a Starostů, že si neumí vybrat, koho vlastně chtějí za premiéra, protože jednou do předvolební debaty lídrů přijde předseda Pirátů Ivan Bartoš, podruhé předseda STAN Vít Rakušan.

Tentokrát do ČT vyrazí Vít Rakušan.

„Podle posledních informací tady nebude pan Bartoš, protože koalice Pirátů a STAN posílá do debaty lídrů na premiéra pana Rakušana,“ zaznělo v ČT.

Rakušan s Bartošem společně v debatách Babišovi vysvětlovali, že se střídají, protože ani jeden z nich není majitelem koalice. Střídají se prý také proto, aby vydrželi poslouchat Babišovy báchorky, lži a nesmysly.

Předseda Pirátů Ivan Bartoš Babišovi ironicky doporučil, aby s sebou nosil obě složky na oba lídry.  

Předvolební debaty

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

4:40 „Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

Po smrti zpěváka Josefa Laufera mnozí připomínají jeho píseň o Svobodné Evropě a kapitánu Minaříkovi…