Klára Samková? Tomio, to rovnou skoč z Nuseláku, setřel Okamuru Bártův exposlanec

24.01.2014 7:22

Otto Chaloupka, exposlanec VV, který má třeskuté názory na romskou problematiku a který kvůli svým výrokům čelil trestnímu oznámení, je rozhořčen výběrem kandidátky Tomio Okamury pro volby do Evropského parlamentu. Tou je známá advokátka Klára Samková. Chaloupka ale pochybuje, zda dokáže hájit zájmy České republiky.

Klára Samková? Tomio, to rovnou skoč z Nuseláku, setřel Okamuru Bártův exposlanec
Foto: Hans Štembera
Popisek: Advokátka Klára Samková

Anketa

Klára Samková jako lídryně Úsvitu do EP... Vybral si Okamura správně?

78%
22%
hlasovalo: 1192 lidí

Otto Chaloupka, nejnověji spoluzakladatel politické strany Republika, je znám ostrými a lidskoprávními aktivisty kritizovanými názory na romskou problematiku. Kvůli svému rozhovoru pro ParlamentníListy.cz, který si můžete přečíst ZDE, dokonce čelil trestnímu oznámení. Pozoruhodné na tomto trestním oznámení bylo, že ho podal Lukáš Kohout, politický aktivista, který byl souzen za zneužívání peněz Poslanecké sněmovny a který v minulých letech paradoxně pořádal shromáždění burcující k řešení romské problematiky na Šluknovsku.

„Cikánská advokátka“ prý neobhájí zájmy České republiky

Nyní se exposlanec na svém Facebooku velmi kriticky postavil k nominaci advokátky Kláry Samkové do voleb do Evropského parlamentu. Není totiž přesvědčen o tom, zda známá právnička dokáže hájit zájmy České republiky. Krok Tomio Okamury, který ji do voleb posílá, přirovnává Chaloupka k sebevraždě.

„Tomio Okamura posílá do voleb do EU parlamentu Kláru Samkovou. Pokud chtěl spáchat sebevraždu, proč třeba neskočil z Nuselského mostu?" ptá se Chaloupka na svém Facebooku. Evropská unie do nás podle něj „šije jak smyslů zbavená", přičemž naši europoslanci nedělají nic, aby obhájili Českou republiku a dali najevo, že u nás rasismus, tak jak jej popisuje EU, neexistuje.

Samková si prý nepovede v tomto ohledu lépe, domnívá se exposlanec a své pochybnosti vysvětluje následovně: „Takže my, Česká republika, potřebujeme do EU poslat někoho, kdo se nebojí ozvat, kdo se nedá zastrašit a kdo se postaví na obhajobu ČR, a pan Okamura tam pošle Kláru Samkovou, cikánskou advokátku. Pan Tomio Okamura přišel s novým vynálezem - jak se zbavit zrnka prachu v oku vidličkou; nebo jak odstranit šmouhu z okna kladivem," napsal Chaloupka.

Co přesně napsal Otto Chaloupka na svůj Facebook:

Tomio Okamura posílá do voleb do EU parlamentu Kláru Samkovou. Pokud chtěl spáchat sebevraždu, proč třeba neskočil z Nuselského mostu? Možná proto, že na "nuseláku" není možné zaparkovat a jeho auto by tak po jeho seskoku blokovalo provoz. Jinak si to nedovedu vysvětlit. V každém případě zvolil velmi bolestivý způsob.

EU do nás šije, jak smyslů zbavená, naši euro "poslanci" nedělají nic (kdo by taky dělal, vždyť za nedělání i dělání jsou stejné peníze, navíc dělání přináší problémy, zvláště když jde o bránění a obhajobu České republiky proti nařčení z rasismu a xenofobie), aby obhájili ČR a rázně dali najevo, že u nás rasismus, tak jak jej popisuje EU, NEexistuje. Jo, rasismus naruby, pozitivní diskriminace, to jo, a na plné pecky.

Takže my, Česká republika, potřebujeme do EU poslat někoho, kdo se nebojí ozvat, kdo se nedá zastrašit a kdo se postaví na obhajobu ČR, a pan Okamura tam pošle Kláru Samkovou, cikánskou advokátku. Pan Tomio Okamura přišel s novým vynálezem - jak se zbavit zrnka prachu v oku vidličkou; nebo jak odstranit šmouhu z okna kladivem.

Tomio, ten "nuselák" nic moc, ale tohle bude bolet víc.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: adr

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…