Klaus má sexuální mindrák, nařknul prezidenta režisér Fenič

14.08.2012 7:33

Prezidentovi Václavu Klausovi se opět nelíbí přehlídka a průvod gayů, jež se chystá o víkendu projít metropolí. Upozorňovat bude na sexuální menšiny. Prezidentův hrubý nesouhlas pro bulvár odsoudil známý režisér Fero Fenič, který polemizuje o Klausově homosexualitě.

Klaus má sexuální mindrák, nařknul prezidenta režisér Fenič
Foto: archiv
Popisek: Nezávislý producent Fero Fenič s kamerou

Klaus s festivalem Prague Pride, v rámci kterého návštěvníky čeká řada koncertů, výstav, večírků i diskusí o životě sexuálních menšin v Česku, nesouhlasil již minulý rok. Na svém odmítavém postoji trvá i nadále, dokonce o něco přitvrdil, když svými slovy podpořil odpůrce. „Nesmí být jen jedna strana hlasitá a druhá mlčící. To, že vystupují i proti tomu, já vítám,“ cituje prezidenta deník Blesk.

To však nenechalo chladným režiséra Fera Feniče, známého svou homosexuální orientací. „Vždycky se za tím skrývá nějaký mindrák,“ řekl pro bulvár Fenič s tím, že největší bojovníci s odlišností jsou ti, kteří ji sami mají.

Deník rovněž připomíná i jiné narážky na Klausovu sexualitu. Podle novin se již před čtyřmi lety o prezidentovi zmiňovala herečka Eva Holubová a loni i šéfredaktor gay magazínu Lui Jakub Starý.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jno

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…