Klaus se lísal k chartistům, zlikvidoval naše podniky a teď ještě pobuřuje, soptí muž od Paroubka

06.10.2013 19:48

Do bývalého prezidenta Václava Klause se pustil stínový ministr vnitra Miroslav Němec (LEV 21). Podle něj se Klaus vlísal do přízně chartistů a poté přivedl Českou republiku na pokraj katastrofy. Reaguje tak na exprezidentova slova o tom, že bychom měli vystoupit z Evropské unie.

Klaus se lísal k chartistům, zlikvidoval naše podniky a teď ještě pobuřuje, soptí muž od Paroubka
Foto: Hans Štembera
Popisek: Bývalý prezident ČR Václav Klaus

„Když jsem viděl, jak se v revolučních letech 1989/1990 jakýsi, do té doby naprosto neznámý, podivín Václav Klaus, který již v době tzv. ‚totality‘ protekčně studoval za státní peníze v kapitalistické cizině, ‚vlísává‘ do přízně Václava Havla a dalších chartistů, zpozorněl jsem, neboť tento způsob komunikace mi připadal podivný,“ píše Miroslav Němec na webu VašeVěc.cz.

„Jeho ‚kuponová privatizace‘, která zlikvidovala naše, do té doby prosperující výrobní podniky a závody, ba i celá průmyslová odvětví, včetně prosperujícího zemědělství, která si tzv. ‚privatizovali‘ jeho kamarádi z ODS, jeho drzá prohlášení o neexistenci tzv. ‚špinavých peněz‘ a další zločiny, kterých se během svého politického působení dopustil, ač právně nevzdělán, měl by být konečně pohnán k zodpovědnosti, neboť místo toho, aby v úctě k pracujícím lidem smekl klobouk, pobuřuje národ proti Evropské unii,“ stěžuje si plukovník Policie ČR ve výslužbě.

Václav Klaus se podle něj vysápal na nejvyšší posty v ČR díky „chartistickým elitám“, byl premiérem i prezidentem, ale poté ho řadoví lidé vypískali. Nyní má prý tu drzost vyzývat k vystoupení z Evropské unie.

„Evropská unie, která vznikla jako protiklad silných ‚Spojených států amerických‘, které si po pádu SSSR začaly osobovat právo světového supervládce a arbitra, který si může dělat ve světě co chce, udělala řadu chyb. Mnoha státům, včetně České republiky, vzala jejich identitu, chce rozhodovat o místních záležitostech, kterým vůbec nerozumí,“ připouští na jednu stranu Němec.

„Ale vážení, je to společenství zemí, které jsou součástí velké Evropy a pokud nechceme být osamoceným ostrůvkem odporu, jako je např. Kuba na americkém kontinentě, nemůžeme se z této koncepce novodobé Evropy vymanit. Nemůžeme!!!!“ varuje na závěr.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pan

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Takže je to pravda. Studentská pečeť už opravdu stojí tolik

14:47 Takže je to pravda. Studentská pečeť už opravdu stojí tolik

Studentská pečeť za 104,90? Je to pravda. Tolik už stojí čokoláda, která ještě loni byla pod stovku.…