Kmenta píše lži, rozčiluje se Bárta

15.12.2012 19:50

Poslanec za Věci veřejné Vít Bárta se na svém webu rozčiluje nad způsoby novináře Jaroslava Kmenty. Ten v sobotu uveřejnil reportáž ze setkání s vlivným podnikatelem Romanem Janouškem, který byl ale na schůzce s novinářem opilý. Janoušek v rozhovoru například řekl, že byl Radek John jeho bílým koněm, ale rozešli se. Podnikatel mu měl dát také facku.

Kmenta píše lži, rozčiluje se Bárta
Foto: red
Popisek: Poslanec Vít Bárta

"Ze tří stránek lyrické reportáže ze setkání s opilým Romanem Janouškem, což ke cti Kmenty redaktor přiznává, se dozvídáme jediný fakt, tedy lépe řečeno lež," poukazuje na novinářovy způsoby Bárta na svých stránkách vitbarta.cz. "Radek John mě dnes na to řekl "leda by měl Janoušek ruku dlouhou 6 kilometrů". Kolik lží ještě Kmenta o VV napíše, než lidé pochopí, kde leží pravda?" rozčiluje se poslanec nad Janouškovým tvrzením, že dal v minulosti Johnovi facku. Jaroslav Kmenta je redaktor Mladé fronty dnes, který straně VV podle Bárty záměrně škodí. "Stejný příklad se opakuje i Jaroslavem Škárkou. Ten od dubna 2011 tvrdil, že jsem mu dal úplatek a ne půjčku, u soudu se hájil  falešnými důkazy a soudce Šott ho za to dokonce odsoudil za podvod," upozorňuje Bárta.

Jeho strana ale podle něj podobným "útokům" novinářů a kmotrů odolává. "VV přežily první i druhý puč a odráží vytrvale další nájezdy. Bojují proti tunelování Českých lesů, zvedání platu poslanců, zlodějinám Eurovie, Skansky a dalších. K překvapení kmotrů se nevzdáváme, a tak je zapotřebí nás zase hanit. Bohužel dnešní MFD není poslední snahou o vykydání špíny na VV," dodává Bárta.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ane

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Fiala to musí říct první... Úniky z tajných služeb vybraným novinářkám? „Kauza“ Bystroň. Generál varuje

8:20 Fiala to musí říct první... Úniky z tajných služeb vybraným novinářkám? „Kauza“ Bystroň. Generál varuje

Není dobré, pokud tajné služby používají média k „únikům“ ze svých dokumentů, varuje generál a bezpe…