Kolaborantko a vlastizrádce, vyslechla si Čvančarová po podpoře knížete

25.01.2013 13:41

Ve středeční televizní diskusi podpořila kandidáta Karla Schwarzenberga i herečka Jitka Čvančarová. Jen pár okamžiků po skončení jí však začaly chodit hanlivé zprávy. V nich ji především anonymové nazývají kolaborantkou, vlastizrádcem a nacistickou prostitutkou. Herečka po Zemanovi žádala omluvu za jeho výrok adresovaný knížeti.

Kolaborantko a vlastizrádce, vyslechla si Čvančarová po podpoře knížete
Foto: Hans Štembera
Popisek: Debata kandidátů na prezidenta. Tentokráte na vlnách Radiožurnálu přímým přenosem z divadla Minor

Miloš Zeman před několika dny doslova prohlásil: „Knížata měla právo první noci a díky tomu zdegenerovala, protože své nevolnice nemusela znásilňovat, vydávat na to energii. Zatímco my zemani jsme si právo, nejen v sexuální oblasti, museli vždycky těžce vybojovat, a proto jsme nezdegenerovali.“

Herečka Čvančarová se v diskusi TV Nova ohradila, že tedy nepřímo řekl, že znásilňovali. Chtěla proto omluvu, přičemž ji Zeman odbyl tím, že jen popisoval historickou situaci.

Já jako prostitutka, kníže jako Hitler

Manažerce Čvančarové ihned po skončení pořadu začaly na e-mail chodit hanlivé zprávy. „V jedné zprávě například bylo, že naše parta prostitutek a prostitutů vylučuje kolegy, v závorce byl pan Dejdar a paní Bohdalová, a že budeme za chvíli schvalovat jejich popravy,“ sdělila serveru iDnes.cz herečka.

Přitom ji překvapilo, že za tu velkorysost, kterou nabídla Zemanovi, aby se omluvil všem ženám, si vysloužila jen smršť nadávek. „Jsem nazvána jako vlastizrádce, kolaborantka, nacistická prostitutka, nebo že podporuji fašistického cizáka,“ doplnila pro server s tím, že se objevil dokonce snímek, na kterém je ministr zahraničí znázorněn jako Hitler.

Herečka přesto nelituje, že se do předvolební kampaně zapojila. „Ať volba dopadne jakkoliv, tak to musím respektovat. Budeme mít toho, koho si zasloužíme,“ míní Čvančarová s tím, že by nikdy nepodpořila žádnou politickou stranu. „Pouze jsem veřejně vyjádřila své přání, aby byl pan Schwarzenberg prezidentem,“ dodává.

Navíc ji nikdo k podpoře nevyzýval, natož aby ji někdo nabízel finanční odměnu. „Pana Schwarzenberga znám osobně ze spolupráce na charitativním projektu, který organizuji pro děti s nemocí motýlích křídel. Velmi si ho vážím jako člověka a jako státníka světového formátu,“ uzavřela pro server.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jno

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

11:11 „Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

Politolog Ivan Katchanovski z univerzity v kanadské Ottawě o válce na Ukrajině mluví jako o „zástupn…