Kolonizují nás a chtějí na nás parazitovat, rozčílil se senátor na migranty a pustil video

29.09.2015 12:41

Podivení nad tím, že Chorvaté dovolili migrantům, aby se utábořili na hřbitově a pálili tam smuteční věnce, vyjádřil na svém facebookovém profilu senátor Ivo Valenta. Ten sdílel video zachycující toto počínání běženců, které na Facebooku vystavila skupina s ironickým názvem „Kulturní obohacení“.

Kolonizují nás a chtějí na nás parazitovat, rozčílil se senátor na migranty a pustil video
Foto: archiv senátora
Popisek: senátor Ivo Valenta

„Něco takového pokládám za projev hluboké neúcty a upřímně se divím Chorvatům, že něco podobného vůbec dopustili,“ okomentoval zmíněné video Valenta na svém Facebooku.

Podle senátora je nadevše zřejmé, že dnes máme tu čest pouze a jen s ekonomickými migranty. Ti podle něj nelegálně kolonizují Evropu, nechtějí akceptovat její kulturní a náboženské hodnoty a chtějí pouze parazitovat na jejím blahobytu a sociálním systému.

ČR by měla být v uprchlické politice suverénní, přísná a nekompromisní

Uprchlické krizi se před několika dny věnoval Valenta při rozpravě v Senátu. Mimo jiné řekl, že by Česká republika měla být ve své imigrační politice „suverénní, přísná a sobecká, nekompromisní“. Jinak si prý zaděláváme na velké sociální a možná i bezpečnostní problémy.

Nastínil také několik opatření, která by měla vést ke zmírnění uprchlické krize. „Nelegální překročení státní, nebo chcete-li evropské hranice, je nebo musí být trestným činem a podle toho se musí chovat všechny evropské represivní složky. Porušování zákona prostě nesmí být tolerováno. Uprchlík, neuprchlík – kdo nedodrží zákon, není v naší zemi vítaný,“ uvedl.

Vzhledem k tomu, že policie i armáda budou mít plné ruce práce, mělo by se začít diskutovat i o tom, že by se měla zapojit také „kvalifikovaná ozbrojená veřejnost“. „Vždyť v Rakousku nebo Švýcarsku je běžné, že mnohé ochranné role přebírají například myslivci, které v České republice naprosto přehlížíme a bohužel také nerozumně upozaďujeme,“ podotkl senátor.

Západní státy by se měly spojit ke křižáckému tažení proti IS

Uprchlické tábory by se také neměly stavět v Evropě, ale v destinacích, odkud k nám uprchlíci míří.

Pokládá za nezbytné, aby se západní demokratické země spojily k novému křižáckému tažení proti Islámskému státu. „Neboť dokud neutlumíme hlavní důvody, které zapříčinily dnešní migrační exodus, budeme pořád jen hasiči, kteří hasí roztroušená ohniska požáru,“ uvedl senátor Ivo Valenta.

Celý text proslovu Ivo Valenty v Senátu je ZDE

Celý text příspěvku Ivo Valenty na jeho facebookovém profilu:

Něco takového pokládám za projev hluboké neúcty a upřímně se divím Chorvatům, že něco podobného vůbec dopustili. Kolik důkazů ještě potřebujeme k tomu, abychom přestali naslouchat těm, kteří obviňují Českou republiku z nehumánního postoje vůči občanskou válkou trýzněných běženců. Je nadevše zřejmé, že dnes máme tu čest pouze a jen s ekonomickými migranty, kteří nelegálně kolonizují Evropu, nechtějí akceptovat její kulturní a náboženské hodnoty a chtějí pouze parazitovat na jejím blahobytu a sociálním systému.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úplně jinak. Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše

12:53 Úplně jinak. Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše

Na Slovensku je rušno kolem veřejnoprávních médií. „Největší likvidátoři svobody slova se dnes pasuj…