Komik Kraus rýpe: Zakládám Krausovce, stranu, která zvrací z politiků

20.08.2013 21:45

Když existuje Strana práv občanů – zemanovci, mohla by vzniknout i Strana nepřátel politiků – Krausovci. Ironicky to navrhuje herec a moderátor Jan Kraus. Strana by prý byla pro každého, komu je ze současné nabídky politiků na zvracení.

Komik Kraus rýpe: Zakládám Krausovce, stranu, která zvrací z politiků
Foto: Nejvic.info
Popisek: Moderátor a herec Jan Kraus

„Václav Klaus se prý možná vrátí do politiky. Převezme možná nějakou stranu, jedno jakou a ta prý by si dala do názvu ‚Klausovci‘. Bez ohledu na důvěryhodnost této zprávy - dávání jména do názvu strany mě zaujalo už u zemanovců,“ píše Jan Kraus na svém webu.

Podle něj jsou strany s podobnými názvy akorát druhem „servilní idiocie lidí, kteří touží po vůdci, kultu, prostě po svém Stalinovi“.

„Zeman s Klausem jsou představiteli českých politických ikon. V civilizaci by neobstáli, protože jeden krade, druhý chlastá. Ovšem - tohle obojí je právě spojuje s velkou porcí české masy,“ dodává Kraus.

Zvažuje tak, že by mohl založit Stranu nepřátel politiků – Krausovci. Byla by pro lidi, kteří nechtějí do politiky, ovšem nemají koho volit, protože ze současné nabídky jim je na zvracení.

„Samozřejmě předpokládám, že názor budeme mít všichni jenom jeden: ten můj. Na cokoli. Mohu vás uklidnit, názorů mám naštěstí dostatek. A budou-li nás ostatní považovat za idioty - tím lépe! Bude jednoznačné, že do politiky patříme!“ uzavírá Kraus.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pan

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Moravský espéďák: Rusko už za dva roky nebude existovat. Psali analytici z USA

20:17 Moravský espéďák: Rusko už za dva roky nebude existovat. Psali analytici z USA

Moravský kandidát SPD a Trikolory do Evropského parlamentu Boris Latýn ve svém komentáři zmiňuje ana…