Komunista Ransdorf píše o pozadí hnutí Andreje Babiše

24.09.2013 12:21

Europoslanec KSČM Miloslav Ransdorf útočí na předsedu ANO Andreje Babiše, který prý neustále tvrdí, jak své miliardové impérium vybudoval z ničeho, ovšem lidé moc dobře vědí, že to bylo úplně jinak, neboť základem Babišova úspěchu jsou podivné privatizační hrátky.

Komunista Ransdorf píše o pozadí hnutí Andreje Babiše
Foto: kscm.cz
Popisek: Europoslanec za KSČM Miloslav Ransdorf

„Můj dojem z dosavadní kampaně Andreje Babiše, která už dnes musela stát miliony, je ten, že vystupuje tak, jako by nebyl pánem svých rozhodnutí,“ píše Ransdorf pro ParlamentníListy.cz. Působí prý dojmem, jako by plnil něčí zadání.

„Nemá výrazné osobnosti a on sám moc důvěry nebudí,“ píše Ransdorf a poznamenává, že o Babišových kvalitách nejlépe vypovídají výrobky jeho potravinářského impéria, nesrovnatelné s tím, co konzumují naši sousedé v Německu.

Celý článek M. Ransdorfa ZDE.

Mnohem víc než údajná spolupráce s komunistickou rozvědkou prý europoslanci vadí jeho rozhovory, obvykle prosté jakýchkoliv myšlenek. „Nápad, že místo sociálního státu tu budou fungovat bohatí, kteří se o ty chudší postarají, je nejen nemorální, ale je i směšný,“ komentuje jeden z mála miliardářových programových bodů.

Současná krize je podle Ransdorfa především krizí mravní, z ní vycházejí problémy ekonomické, politické i kulturní. Při řešení morální krize je podle něj velkoprůmyslník Babiš zcela bezmocný. „Morálním světlonošem opravdu není,“ obává se Ransdorf.   

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

16:02 Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

„Aktivistická sebelikvidace Evropy čištění celého světa neprospěje,“ podotýká ke Green Dealu emeritn…