Komunistka Vostrá ostře Haškovi: Starejte se o sebe a dodržujte program

12.03.2012 12:16

Sociálnědemokratický hejtman Michal Hašek tvrdí, že jeho strana bude bedlivě sledovat schopnost sebereflexe KSČM. To nadzdvihlo ze židle Miloslavu Vostrou. ČSSD není náš velký bratr, říká Vostrá.

Komunistka Vostrá ostře Haškovi: Starejte se o sebe a dodržujte program
Foto: KSČM
Popisek: Miloslava Vostrá

Podle Vostré je jen zbožné přání Michala Haška, že nad aristokratickými domy v Praze bude vlát oranžová šála, protože o úspěchu Roberta Fica si ČSSD může nechat pouze zdát.

Vostrá tedy nechápe Haškovo prohlášení, že ČSSD bude paralelně s předvolebním bojem sledovat schopnost sebereflexe KSČM. „ČSSD není náš velký bratr. Doufám, že sledovat nás chtějí jen jako stranu, která sociální demokraty nutí dodržovat levicový program alespoň částečně,“ posmívá se Haškovi Vostrá.

Celý komentář M. Vostré ZDE

Pokud by totiž KSČM nenutila ČSSD dodržovat levicový program, tak by podle Vostré sociální demokraté již dávno privatizovali nemocnice v krajích a zaváděli poplatky i za převoz sanitkou.

Pak Vostrou ještě napadá jiný způsob, jak by mohla chtít ČSSD komunisty sledovat. „V souvislosti s procesem s Věcmi veřejnými mě napadá, jestli statutární místopředseda ČSSD nechce zapnout nějaké nahrávací zařízení a sledovat nás.“

Vostrá by se prý však nebála ani této varianty. „To dělala už BIS a naposledy i vláda Petra Nečase zjistila, že nás nemá proč zakázat, protože jsme standardní demokratická strana,“ upozorňuje komunistická poslankyně.

A vzkazuje Michalu Haškovi: „Možná by to, že my zákon neporušujeme, měli pochopit sociální demokraté ozdobení kauzami jako je Mostecká uhelná či plzeňská Škodovka. Standardní politická strana nejsme jen v tom, že jako ČSSD za sebou nemáme zpronevěry majetku českých občanů.“
 

{relatedarticles title="Psali jsme:" tag="zákaz KSČM" count=&

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pal

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Sežrali“ je na bojišti, teď i v obchodech. Výsměch Rusů nezná mezí

18:05 „Sežrali“ je na bojišti, teď i v obchodech. Výsměch Rusů nezná mezí

Rusko chystá výstavu v moskevském parku Patriot, kde vystaví ukořistěné ukrajinské tanky západní výr…