Konvička promluvil nejen o koncentračních táborech pro muslimy: Když to řeknu pateticky...

12.08.2015 21:52

Předseda uskupení Blok proti islámu usedl v internetové televizi DVTV proti Martinu Veselovskému a hned na úvod jasně řekl, že to, co dělá, dělá pro svou ženu, děti i svou zemi. Ostře vyčinil vládě a vysmál se Bohuslavu Sobotkovi (ČSSD) a řekl, kdy by byl ochoten založit „koncentrační tábory pro muslimy“ a jak to myslí s „mletím muslimů na masokostní moučku“.

Konvička promluvil nejen o koncentračních táborech pro muslimy: Když to řeknu pateticky...
Foto: Hans Štembera
Popisek: Martin Konvička

Dělám to pro sebe, abych se nemusel stydět před budoucností. Dělám to pro svou ženu a pro svou dceru. Dělám to i pro své kamarádky a spoluobčanky. Když to řeknu pateticky, tak to dělám pro tuhle zemi,“ konstatoval host. Do politiky prý nikdy nechtěl, ale už delší čas si uvědomoval problém expanze islámu v Evropě. Z pozice amatéra prý apeloval na politiky, aby tuto krizi řešili, ale ti se k tomu nepostavili zodpovědně. Proto založil spolek Blok proti islámu a jedná s politickými stranami o spolupráci.

Omezování občanských práv, koncentrační tábory a masokostní moučka

Je připraven jednat s Úsvitem, se Svobodnými, ale za spojenkyni považuje např. i starostku na Praze 2 Janu Černochovou, ačkoli s ODS o spolupráci nejedná. Velmi se mu prý nelíbí, jak se k současnému problému Evropy staví premiér Bohuslav Sobotka (ČSSD). „Premiér Sobotka ignoroval jedno z největších vzepětí občanské společnosti a nejenže ho ignoroval, on se mu vysmál. My jsme žádali vládu, aby odmítla imigrantské kvóty a Bohouš Sobotků šalamounsky a ještě s takovým výsměchem to udělal tak, že kvóty sice odmítl, ale řekl, že těch běženců snad přijmeme ještě více, než po nás Evropská unie chtěla,“ posteskl si Konvička.  

Veselovský si vypůjčil jednu repliku z Facebooku Martina Konvičky, který napsal, že je možné omezovat občanská práva sympatizantů s islámem. Host se jednak bránil, že jde o výrok vytržený z kontextu, a následně doplnil, že podobný postup ostatně vidíme i v potlačování nacistické či komunistické ideologie. Stačí si vzpomenout např. na lustrační zákon. Islám lze podle Konvičky přirovnat k ideologii potlačující svobody člověka. Jakých práv by byl sympatizant s islámem zbaven, by ale ukázal teprve vývoj.

Konvička by prý také usnadnil vstup lidí do aktivních záloh, aby se v případě ohrožení mohli lépe bránit. „Brannost společnosti je základem obrany státu. Nebo vy si myslíte, že by s rukama v klíně měli přihlížet svému napadání na ulicích. To se ve Francii a Anglii děje,“ přitvrdil Konvička. „Cílem toho, proč chceme jít do politiky, je, aby se u nás nedělo to, co se děje v západní Evropě,“ pokračoval.

Před kamerou také připustil, že je v případě potřeb připraven zavést koncentrační tábory pro muslimy. „Nechceme si to nikdo představit, ale jde o situaci povstání příznivců Islámského státu, což se může stát za padesát let,“ konstatoval. Islámský stát je podle jeho názoru v určitých rysech mnohem horší, než bylo nacistické Německo.

To však lze popsat jen jako pohled, co by bylo kdyby, v tuto chvíli je třeba bojovat proti ideologii islamistů dostupnými legalistickými prostředky, zákaz financování mešit ze zahraničí a tak podobně. Pokud nebudou něco dělat naši politici, slibuje, že volby vyhraje. „A jako vítězové voleb vás, milí muslimové, nameleme do masokostní moučky.“ To je další věta z Facebooku Martina Konvičky, kterou Veselovský citoval. Konvička se bránil, že to byl přehnaný výrok, ale proti islamizaci je třeba bojovat.

Ať muslimové odejdou, třeba i nedobrovolně, dodává Konvička

Stejně tak plánuje dělat deislamizaci současných věřících. Jak? Hodlá jim popisovat škodlivost islámu. Pokud se někdo hlásí k prorokovi, který učí zotročovat a zabíjet nevěřící, neměl by žít v České republice, je na místě vystěhovat jej ze země, a to i proti jeho vůli. Ať si prý věřící muslimové žijí v nějaké islámské zemi. Islám je totiž podle jeho názoru šílené náboženství, a pokud v něj chce někdo věřit, ať jde pryč.

Konvička odmítá být politicky korektní. Lidé si zkrátka podle jeho názoru musejí dát na islám pozor a někdo jim to musí otevřeně říci. „Já dělám, co mohu,“ konstatoval. To ale neznamená, že by do Česka nepřijal žádné uprchlíky. Je připraven pomoci blízkovýchodním křesťanům.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…