Královéhradecká policie vyslechne Janouška příští týden

02.04.2012 22:36

Královéhradečtí policisté vyslechnou lobbistu Romana Janouška a svědky až příští týden. Důvodem je jeho nedávná autonehoda, kdy srazil jednapadesátiletou ženu.

Královéhradecká policie vyslechne Janouška příští týden
Foto: repro TV Prima
Popisek: Roman Janoušek po svém zadržení za jízdu v opilosti

Roman Janoušek se dostane k policejnímu výslechu kvůli své nehodě příští týden. Nehoda se odehrála 23. března, Janoušek tehdy srazil svým autem jednapadesátiletou ženu. Následně z nehody ujížděl, policie ho však dopadla.

Podle advokáta postižené jedná policie rychle. „Tempo mě příjemně překvapilo. Usnesení o zahájení trestního stíhání jsem obdržel faxem dnes ráno,“ uvedl minulou středu deníku Právo.

Hradecká policie bude na případu pracovat v kancelářích ve svém městě, ale také v Praze. Zde si případně půjčí od svých kolegů výslechové místnosti. Kdyby totiž předvolávala svědky až do Hradce, musela by jim proplatit cestu a ušlý zisk.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pan

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…