Krnáčová byla dobrá primátorka! Nebyla zaprděná, uvedl Matěj Stropnický

12.04.2018 9:50

Někdejší předseda Zelených Matěj Stropnický se zastal pražské primátorky za hnutí ANO Adriany Krnáčové. Když se vezme v potaz materiál, se kterým musela pracovat, tak to podle Stropnického vlastně byla dobrá šéfka Prahy se solidním rozhledem.

Krnáčová byla dobrá primátorka! Nebyla zaprděná, uvedl Matěj Stropnický
Foto: Hans Štembera
Popisek: Petr Štěpánek a Matěj Stropnický, oba ze Strany zelených

Dosavadní pražská primátorka za hnutí ANO Adriana Krnáčová dlouhou dobu tvrdila, že by ráda pokračovala ve své misi a dál zlepšovala Prahu. Teď však změnila názor a oznámila, že v politice končí. Údajně proto, že chce víc času věnovat rodině.

Před pár dny na sebe strhla pozornost, když označila Pražany za „zpovykané“, pokud si stěžují na některé dopravní problémy v hlavním městě. Předtím musela Krnáčová řešit otázku zřícené lávky v Tróji a další problémy, které podle názoru mnoha obyvatel Prahy nevyřešila k jejich úplné spokojenosti.

Teď se jí však dostalo podpory z možná trochu nečekané strany. Na sociální síti Facebook se jí zastal někdejší předseda Strany zelených a bývalý radní sloužící pod Adrianou Krnáčovou, Matěj Stropnický.

„Adriana Krnáčová? S tím materiálem okolo sebe... za mě, dobrá primátorka. Nepřežívala, riskovala. Osobnost, velká liberálka s kulturním rozhledem, nezaprděná a nezakomplexovaná (opaků je plný zastupitelstvo),“ napsal doslova Stropnický.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…