Krutý výsměch: Pehe, Feri, Honzejku, Hollane... Čím víc vašich textů, tím lépe. Budu je šířit

25.01.2017 7:52

Šéfredaktor MF Dnes Jaroslav Plesl se ze srdce vysmál mnoha americkým politikům. Prý se dlouho chodili lísat do Silicon Valley, až se najednou nestačili divit. Plesl nešetřil ani české politiky. Advokát Radek Pokorný, blízký předsedovi vlády Bohuslavu Sobotkovi (ČSSD), by z něj radost neměl. Na paškál se dostal i Dominik Feri z TOP 09.

Krutý výsměch: Pehe, Feri, Honzejku, Hollane... Čím víc vašich textů, tím lépe. Budu je šířit
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jaroslav Plesl

„Tak dlouho se demokrati chodili lísat do Silicon Valley, až jim všechny ty whizz kids v čele s Zuckerbergem podřízly krk a rovnou fikly i republikány,“ napsal na adresu amerických politiků Plesl. „Jo, to bylo nadšení z demokratizace médií. A najednou je z toho hate speech, fake news a Hitler. Miluju ten twist, je to tak osvěžující a očistné,“ vysmál se zámořským politikům.  

Nešetřil však ani české politiky. Dokud budou sociální demokraté a občanští demokraté přijímat rady od lidí, jako je advokát Radek Pokorný, ze svých těžkých problémů se prý nevyhrabou. Až když se Pokorného a spol. pánové a dámy z ČSSD i ODS zbaví, možná se zmátoží. Plesl to považuje za tak očividné, že nechápe, proč to zatím nikdo neřekl nahlas.

„Dokud budou předsedové ČSSD a ODS poslouchat rady z entit v networku Radka Pokorného, nikdy se jejich strany ze svých těžkých problémů nevyhrabou. To je naprosto bazální problém české politiky. Teprve až ho ‚old parties‘ vyřeší, mohou začít dělat úspěšnou politiku. Je fascinující (ale i příznačné), že to tam nikdo ani nedokáže správně pojmenovat,“ podivuje se na sociální síti Facebook šéfredaktor deníku Andrej Babiše (ANO).

Anketa

Bude prezident Donald J. Trump čelit pokusu o atentát?

hlasovalo: 4325 lidí

Na paškál si ovšem vzal i Dominika Feriho z TOP 09 a další aktéry veřejného dění, jejichž názory prý nepřestane na sociální síti sdílet. Vysvětlil proč.

„Zatímco progresivní levice (neomarxisti) chtějí nepohodlné názory zakazovat a jejich nositele ostrakizovat, liberálové vědí, že čím víc prostoru progresivisté se svými názory dostávají, tím světlejší je budoucnost liberalismu. Proto tak fandím Pehemu, Honzejkovi, Sedláčkovi, Hollanovi, Sobotkovi, Ferimu a dalším, jejichž texty budu dál hojně sdílet.“

Příspěvky J. Plesla:

Zatimco progresivni levice (neomarxisti) chteji nepohodlne nazory zakazovat a jejich nositele ostrakizovat, liberalove vedi, ze cim vic prostoru progresiviste se svymi nazory dostavaji, tim svetlejsi je budoucnost liberalismu. Proto tak fandim Pehemu, Honzejkovi, Sedlackovi, Hollanovi, Sobotkovi, Ferimu a dalsim, jejichz texty budu dal hojne sdilet.
 
Dokud budou předsedové ČSSD a ODS poslouchat rady z entit v networku Radka Pokorného, nikdy se jejich strany ze svých těžkých problémů nevyhrabou. To je naprosto bazální problém české politiky. Teprve až ho "old parties" vyřeší, mohou začít dělat úspěšnou politiku. Je fascinující (ale i priznacne), že to tam nikdo ani nedokáže správně pojmenovat.
 
Tak dlouho se Demokrati chodili lísat do Sillicon Valley, az jim vsechny ty whizz kids v cele s Zuckerbergem podrizly krk a rovnou fikly i Republikany. Jo, to bylo nadseni z demokratizace medii. A najednou je z toho hate speech, fake news a Hitler. Miluju ten twist, je to tak osvezujici a ocistne.
 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…