Lékař Barták volal do bulváru. Přirovnal se k Strauss-Kahnovi

31.08.2011 11:03

Lékař s vlivnými kontakty Jaroslav Barták byl z policejního výslechu převezen do nemocnice Na Bulovce. Je podezřelý ze spáchání sedmi trestných činů na svých asistentkách, mimo jiné z násilí a sexuálního napadání. Prohlašuje ale, že je nevinný a cítí se jako bývalý předseda Mezinárodního měnového fondu Dominique Strauss-Kahn, který byl rovněž nedávno obviněn ze sexuálního napadení.

Lékař Barták volal do bulváru. Přirovnal se k Strauss-Kahnovi

V nemocnici hodlal Barták zorganizovat tiskovou konferenci, policisté ho ale po propuštění ihned vzali do cely předběžného zadržení. Lékař se dokonce spojil s redakcí bulvárního deníku Blesk, aby mu nabídl exkluzivní rozhovor, pokud do nemocnice pošle svého redaktora.

Jsem jako Strauss-Kahn, taky to na mě ušili

Barták se do nemocnice dostal poté, co ho policisté zatkli po návratu z dovolené. V nemocnici pak strávil tři dny, než ošetřující lékař shledal jeho zdravotní stav jako uspokojivý.

„Čím dříve budu venku z nemocnice, tím dříve policisté zjistí, že jsem nikomu nic špatného neudělal. Připadám si trochu jako Strauss-Kahn. Také to na něj ušili, jako na mě. Jsem taková jeho česká verze. A stejně jako on je teď očištěn, doufám, že budu i já," volal Barták do redakce Blesku.

SLEDUJEME téma Aféry doktora Bartáka

Prohlásil, že jeho rodina ho podporuje a „miluje ho takového, jaký je". Manželka ho prý navštěvuje každý den.

V rozhovoru pro Blesk dále odmítl, že by někoho fyzicky napadl. „Jsem gentleman, který má rád ženy, víno a zpěv," hájí se Barták. Dodal, že poznal několik asistentek, které s ním byly šťastné a on s nimi zažil krásné chvilky.

Související:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vfe

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…