MÁME FOTO Babišovo auto parkovalo na zákazu, přímo na zastávce

06.10.2013 20:53

Andrej Babiš často hovoří o dodržování zákonů a morálky, ovšem jeho týmu se to evidentně netýká. Jak byly ParlamentníListy.cz upozorněny jedním ze čtenářů, v Brně se ANO-auto postavilo přímo na zastávku.

MÁME FOTO Babišovo auto parkovalo na zákazu, přímo na zastávce
Foto: Hans Štembera
Popisek: Během chvíle se rozdalo 500 koblih

„Pokuta za špatné parkování může být až ve výši 2000 korun. Strážníci městské policie můžou také na vozidlo nasadit botičku bránící odjetí, dokud pokuta není zaplacena," uvedl pro ParlamentníListy.cz dopravní expert serveru SprávnéParkování.cz. Nic podobného se však v případě Babišova luxusního vozu nestalo. Poté, co zůstal stát na zastávce a viditelně značeném místě pro autobusy, v klidu odjel.

Fotografii do redakce zaslala skupina Řekněte ANO ne, která má téměř 3500 uživatelů. „Ano, bude líp a po volbách budeme všichni moct parkovat na autobusových zastávkách," okomentoval snímek admin skupiny. Po pár minutách měla fotografie na stovku zdvižených palců.

Babišovo ANO má i přesto jasně nakročeno do Poslanecké sněmovny. Podle šetření TNS Aisa by jej nyní volilo až třináct procent dotázaných. Před několika dny však v Blesku uveřejněný výzkum SANEPu přisoudil ANO je něco málo nad šest procent.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš A. Nový

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Neutíkáte od problému?

Na vyřešení důchodové reformy jste měli dost času, když jste byli ve vládě, a to i ještě před covidem. Nepřišli jste s ničím a teď o ní nechcete ani s koalicí jednat, ale jak chcete i do budoucna prosadit nějakou zásadní reformu, když už teď se zdají jednání ve slepé uličce? Já mám obavu, že se jako...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Migranti a infekční choroby. „Vláda se to snaží bagatelizovat.“ Profesor Beran varuje

22:15 Migranti a infekční choroby. „Vláda se to snaží bagatelizovat.“ Profesor Beran varuje

Výskyt černého kašle v ČR dosáhl svého dlouholetého maxima. Vedle zvýšeného výskytu černého kašle se…