Majitelé Bohemia Energy se ozvali. Popsali chování Pirátů. Uveřejňujeme celé včetně SMS

04.11.2021 22:00 | Kauza

PL získaly tiskové prohlášení rodiny Písaříkových k údajným útokům ze strany Pirátské strany. Její zástupci před několika dny přinesli informace o přesunech majetku rodiny Písaříkových. Nyní pokračují zprávami o stěhování koní z jezdeckého areálu Horse Park Kamenný Dvůr.

Majitelé Bohemia Energy se ozvali. Popsali chování Pirátů. Uveřejňujeme celé včetně SMS
Foto: Bohemia Energy
Popisek: Bohemia Energy

„Rodina Písaříkových čelí nepřípustným útokům ze strany Pirátské strany," stojí v úvodu tiskového prohlášení. Rozeslal jej Hana Novotná z BOHEMIA ENERGY entity s.r.o. Jednateli jsou zde mimo jiné Hana a Jiří Písaříkovi.

Anketa

Věříte, že Fialova vláda bude dobře hájit naše národní zájmy?

2%
96%
hlasovalo: 47383 lidí
Janusz Konieczny, který se představuje jako analytik Pirátské strany, od včerejšího večera prý začal účelově šířit lživé informace o stěhování koní z jezdeckého areálu Horse Park Kamenný Dvůr.

„Zástupci Pirátské strany od rána obléhali areál, zamezovali přístupu do areálu a sledovali jeho zaměstnance. Janusz Konieczny, analytik Pirátů, se celý den dopouštěl stalkingu zaměstnanců a tlačil je k potvrzení svých lživých informací, i přesto, že dostal jednoznačné odpovědi vyvracející jeho tvrzení," konstatuje tisková zpráva.

V těchto aktivitách měl pokračovat a šířil je do médií.

Dokonce měl zajít tak daleko, že zaměstnance zastrašoval. V prohlášení stojí jeho SMS komunikace, kde se píše: „Předpokládám, že stoprocentně mluvíte pravdu, jinak by z toho byl malér. JK.“

Koně ustájené v areálu Horse Park Kamenný Dvůr jsou závodní koně, proto jezdí na závodní soutěže v rámci ČR i zahraničí. „To se se sportovními koňmi dělá. Kdy a kde budou koně závodit, je vždy předem plánováno s předstihem alespoň dvou měsíců. Zároveň prosíme zástupce Pirátské strany, aby se nadále vyvarovali takto agresivnímu a nedůstojnému chování," uzavřela Novotná.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš A. Nový

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…