Marine Le Penovou viděli v Trump Tower

12.01.2017 19:51

Francouzská radikální politička Marine Le Penová byla spatřena v Trump Tower, newyorském sídle budoucího amerického prezidenta Donalda Trumpa. Informuje o tom agentura Reuters. Politička odmítla prozradit, zda je v Trump Tower na soukromé návštěvě nebo usiluje o setkání s příštím šéfem Bílého domu.

Marine Le Penovou viděli v Trump Tower
Foto: Repro foto youtube.com
Popisek: Marine Le Penová

Marine Le Penová byla viděna v New Yorku v Trump Tower – sídle budoucího prezidenta Donalda Trumpa. Odmítla prozradit, za jakým účelem dorazila za „velkou louži“. Reuters proto alespoň připomíná, že Marine Le Penová v minulosti přivítala Trumpovo vítězství v loňských podzimních prezidentských volbách. Po Trumpově výhře prohlásila, že v partnerství Trumpa a ruského prezidenta Vladimira Putina vidí naději pro svět.

Sama Le Penová má naději vyhrát prezidentské volby ve Francii. Současné průzkumy jí slibují postup do druhého kola prezidentských voleb ve Francii a nelze vyloučit, že toto druhé kolo vyhraje. Lidskoprávní organizace Human Right Watch je touto možností velmi znepokojena. Le Penová totiž bývá označována za radikální političku, která chce vyvést Francii z EU i z NATO. Její zvolení a případná spolupráce s Donaldem Trumpem a Vladimirem Putinem by mohly omezit globální pojetí lidských práv ve světě.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…