Ministerstvo školství rozdá medaile. Ocení 57 vynikajících pedagogů

28.03.2014 6:06

Šestice kantorů se dnes utká v anketě Zlatý Ámos o titul nejoblíbenějšího učitele. Na výročí narození učitele národů Jana Amose Komenského dnes také Ministerstvo školství rozdá medaile 57 vynikajícím pedagogům. Letos byl 28. březen poprvé zařazen do kalendáře mezi významné dny.

Ministerstvo školství rozdá medaile. Ocení 57 vynikajících pedagogů
Foto: kr-stredocesky.cz
Popisek: Prázdná učebna

V soutěži o nejoblíbenějšího učitele se dnes v Praze utkají čtyři kantorky a dva kantoři. Soutěžit se bude také o titul Dětský Ámos a Ámos sympaťák. Do ankety, která se koná už 21. rokem, nominovali školáci celkem 55 pedagogů, finálovou šestici přijal i prezident a zástupci hlavního města.

Na finále se přijde podívat také ministr školství Marcel Chládek (ČSSD), který zároveň dopoledne předá ocenění vynikajícím pedagogům. Bronzovou medaili převezme za vynikající pedagogickou činnost 38 laureátů, stříbrnou medaili 1. stupně za dlouhodobé úspěchy v pedagogice pak 19 učitelů. Medaile pro bývalého profesora Filozofické fakulty Univerzity Karlovy Cyrila Stejskala bude udělena in memoriam.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jno, čtk

RNDr. Alexandr Vondra byl položen dotaz

dezinformace

Dobrý den, tvrdíte, že dezinformace existují. Můžete definovat tento pojem, protože to zatím nikdo v ČR neudělal, ale hlavně, že tato vláda pořád mluví o tom, jak se tu šíří a jak s nimi bude bojovat. A výsledek je takový, že jak sám říkáte, se tu řada lidí bojí pak narovinu říci to, co si myslí

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ukazoval s Černochovou „zákaz Slovákům“, teď se Naď chlubí národním dresem. Lidé mu napsali své

4:46 Ukazoval s Černochovou „zákaz Slovákům“, teď se Naď chlubí národním dresem. Lidé mu napsali své

„Fotit se s cedulkou ‚Slovákům vstup zakázán‘ a potom se předvádět ve slovenském dresu může jen čist…