Ministr Ťok chválil: Přívaly sněhu silničáři zvládli

04.02.2019 18:14

Ministr dopravy Dan Ťok pochválil práci silničářů v uplynulém víkendu. Podle něj se situace s ohledem na přívaly sněhu zvládla a více sypačů není třeba. I když je ministr dopravy Ťok reprezentantem za hnutí ANO, nesouhlasil tak s premiérem Andrejem Babišem. Píšou o tom Novinky.cz.

Ministr Ťok chválil: Přívaly sněhu silničáři zvládli
Foto: Hans Štembera
Popisek: Dan Ťok, ministr dopravy

Babiš při sledování víkendové kalamity prohlásil, že by Česko mělo disponovat větším množstvím techniky. „Na rozdíl od pana premiéra si nemyslím, že bychom nezvládli ty přívaly sněhu. Samozřejmě tam, kde ho napadlo hodně, to chvíli trvalo,“ poznamenal Ťok, že zákonné lhůty ke zprůjezdnění komunikací byly určitě dodrženy. 

Původní text ZDE.

Dodal také to, že se obává, že kdyby se nakoupily další sypače, ležely by pak tři sta dnů ve skladu a neměly by využití. To by se pak mohlo stát terčem kritiky. Jako příklad si Ťok vzal britské letiště Heathrow, které podle něj nemá jediný pluh. V případě, že tam napadne sníh, počkají prý na jeho roztátí.  

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Blanárova schůzka se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

5:00 Blanárova schůzka se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

TÝDEN V MÉDIÍCH Petr Fiala neměl žádné kmotry v pozadí, nikdo mu zadarmo nic nedal a musel se adapto…