Místo nechutného Babiše kopete do opozice. Fakt zvrácený, zuřila mluvčí ODS. A Fiala přidal něco o cirkusu a zmijovce

30.01.2020 16:51

Výtky, které dostal předseda občanských demokratů za to, že nedorazil na hackathon, kterého se naopak zúčastil Andrej Babiš, zřejmě našly úrodnou půdu. Protože na ně Petr Fiala reagoval a jal se vysvětlovat, proč se jeho marketingový styl nepodobá tomu, jaký má premiér. A mluvčí ODS se pustila do novinářů, že místo toho, aby za marketing hanili Babiše, tak se pouští do Fialy.

Místo nechutného Babiše kopete do opozice. Fakt zvrácený, zuřila mluvčí ODS. A Fiala přidal něco o cirkusu a zmijovce
Foto: repro Facebook
Popisek: Nová profilová fotka Petra Fialy

„Pane předsedo, jak chcete být premiérem, když nemáte marketing jako Babiš? Na to se mě teď ptají novináři. Je to tím, že chci být úplně jiný premiér než Babiš: nenosím overal ani se nefotím s plyšákem,“ odpověděl Petr Fiala na otázku.

„Když jsem totiž někde s vámi a bavíme se spolu, tak mi nikdo nevyčítá, že nemám fotku ve zmijovce. Ale chcete slyšet, co bude s dálnicemi, se školstvím, s daněmi, s důchody. Možná to není největší zábava, ale přiznám se, že mi je východní, cirkusový styl cizí. Když mě podpoříte a budu premiér, chci důstojně reprezentovat naši zemi a prosazovat rozumnou politiku, ne dělat show,“ prohlásil šéf největší opoziční strany. Přidal fotky Andreje Babiše, které premiéra také proslavily.

Marketingu se na Twitteru věnovala také tisková mluvčí ODS Jana Havelková. „Místo toho, aby opinion makeři a novináři hrnuli do lidí, jak nechutné marketingové manipulace Babiš používá, kopou do opozice, proč to nedělá taky. Tohle je už fakt zvrácený,“ postěžovala si.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kas

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ani Hitler si to nedovolil. Ochranný artefakt naší země vyvezen do Německa. Katolík drtí Pavla. V neděli akce

18:35 Ani Hitler si to nedovolil. Ochranný artefakt naší země vyvezen do Německa. Katolík drtí Pavla. V neděli akce

„Pokud ten pán neví, co se stalo 15. března 1939, tak je otázka, jestli je pro výkon funkce preziden…