Místopředsedkyně Jermanová se vdávala. A možná se prý vrhne na potomky

18.06.2016 18:42

Místopředsedkyně Poslanecké sněmovny Jaroslava Jermanová (ANO) se vdala. Vzala si svého o 15 let mladšího partnera Jakuba Pokorného. Informoval o tom server Blesk.cz.

Místopředsedkyně Jermanová se vdávala. A možná se prý vrhne na potomky
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jaroslava Pokorná Jermanová

Jermanová s Pokorným si své ano řekli v sobotu na zámku v Konopišti. Svatbu si nenechal ujít ani šéf ANO Andrej Babiš, který své místopředsedkyni přinesl pugét rudých růží.

Jermanová se vdávala v bílých krajkových šatech, ženich k oltáři vyrazil v bílém také. Obřadu se zúčastnila zhruba šedesátka příbuzných a hostů z obou stran. Nechyběli ani političtí kolegové z ANO, například poslanec Stanislav Berkovec.

Původní text ZDE.

Jermanová se vdávala už podruhé. Z prvního manželství má dokonce syna. S novým manželem se zná již delší dobu z Benešova. „Takže jsme se potkávali a nějak z toho vyplynul vztah,“ uvedla s tím, že Konopiště vybrala proto, že je to krásný prostor a čiší na vás pozitivní energie. 

„Svatební cestu rozhodně neplánujeme, protože nevím kdy. My jsme spolu rádi a je nám úplně jedno, jestli jsme v Benešově, nebo někde u moře,“ uvedla také politička. Současná kandidátka v krajských volbách ve Středočeském kraji se dokonce nebrání ani potomkům. „Nikdy nevíte, co vám život připraví,“ uzavřela.

reklama

autor: vef

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Proboha! Fiala že není ukrajinský premiér? V USA jdou za ním titulky... Padlo po Bidenovi

18:13 Proboha! Fiala že není ukrajinský premiér? V USA jdou za ním titulky... Padlo po Bidenovi

Schůzka Petra Fialy s americkým prezidentem Joe Bidenem ani nevypadá, že byl v Bílém domě přijat pře…