Mladá moderátorka se utrhla ze řetězu kvůli ministryni Malé: Když je někdo nekompetentní lump, vagína z něj lepšího člověka fakt neudělá!

04.07.2018 18:45

Na serveru Blesk.cz je k vidění satirický pořad s názvem „Branky, body, kokoti“. Vzniká prý proto, že se vždycky nějaký „kokot“ najde. Koho server do pořadu zařadil? Podívejte se raději sami.

Mladá moderátorka se utrhla ze řetězu kvůli ministryni Malé: Když je někdo nekompetentní lump, vagína z něj lepšího člověka fakt neudělá!
Foto: psp.cz
Popisek: Taťána Malá (ANO)

„Vítejte u zpravodajské relace, která vzniká proto, že se prostě pokaždé nějakej kokot najde,“ zahájila mladá moderátorka zostra. Poté si rýpla do novináře serveru Super.cz, který věnoval celý článek prsům slavné zpěvačky Madonny. Bude prý zajímavé počkat si, jak bude v 60 vypadat „bimbas pana redaktora“.

O chvíli později se moderátorka vysmála bývalé ministryni spravedlnosti Daniele Kovářové. Díky ní se prý zrodil „prasák týdne“. Daniela třeba nechápe, že feministky neslaví jmenování Taťány Malé ministryní spravedlnosti,“ oznámila moderátorka. A přidala fotografii, která si dělá srandu z nové členky vlády. Má na ní totiž přimalovány králičí zuby.

„Když je někdo nekompetentní lump, vagína z něj lepšího člověka fakt neudělá. To je stejný, jako že spisovatelku z někoho neudělá ani to, že za sebou má už deset mizernejch knížek o sexu. Daniela Kovářová by navíc mohla vstoupit do síně slávy prasáků týdne za celoživotní dílo, protože co věta, to perla, akorát ty tupý feministky to pořád ne a ne pochopit,“ zaznělo také před kamerou.   


Screen: Proženy.Blesk.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

21:38 „Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

Zrezivělý památník; víc, než se na pohled zdá. Jména škodováckých obětí druhé světové války po necel…