Moderátor z ČT účtuje: Za volební hlasy zaprodali jste se lůze. Stydím se za vás, Zemane, Babiši, Okamuro...

13.11.2017 21:35

Drsná vize Samuela Huntingtona „Střet civilizací“ nemusí být už jen pouhou představou, ale ještě mnohem drsnější realitou, jíž budeme muset čelit. Naznačuje to situace, kdy černého muže v pražské tramvaji zbili a ponížili. Tato skutečnost se opravdu objevila v poněkud jiné podobě, protože jedna strana tohoto střetu vraždí po tisících své souvěrce a vyhání je k nám. My jsme ale z těchto vrahů a agresorů učinili z obětí viníky. Na prvním místě by nám měl být boj s teroristy, a ne konečné řešení těch, kteří před nimi v zoufalství prchají, rozepsal se na svém blogu novinář a moderátor pořadu ČT24 Historie.cs Vladimír Kučera, který tak reagoval na incident z pražské tramvaje, kde chuligáni napadli černocha.

Moderátor z ČT účtuje: Za volební hlasy zaprodali jste se lůze. Stydím se za vás, Zemane, Babiši, Okamuro...
Foto: Daniela Černá
Popisek: Transparentů s nápisem Ne rasizmu.

„Je to, jako když jsme v roce 1938 upalovali před Němci od hranic a potom Židy vyhnali ze Sokola a profesních organizací. K tomu si hlasitě pochrochtáváme, že nejsme rasisty a xenofoby, nýbrž že pouze máme strach. Vznešeně tomu říkáme úzkost, stres a frustrace. Kdo to nesdílí, je vlastizrádce,“ napsal na svém blogu na Aktuálně.cz novinář a moderátor z České televize Vladimír Kučera.

To, že agresoři surově za mlčenlivého přihlížení, možná spíše i za souhlasu davu zmlátili černého muže jenom proto, že byl černý, dává Kučera za vinu našim politikům. „Stydím se za vás: Zemane, Babiši, Okamuro, Sobotko, Chovanče, Bartoši, Bělobrádku, Fialo, Klausové, otče i synu, stydím se i za řady dalších mužů a žen věcí veřejných,“ vzkazuje Kučera.

Dodává také, že jen pro to, aby získali hlasy ulice, dovolili, aby se začalo nastolovat právo ulice. „Za volební hlasy zaprodali jste se lůze, a tím se stali králi Ubu, tedy vůdci lůzy,“ řekl s tím, že tak vypustili z ohrady voly a ti si teď myslí, že jsou býci, na kterých politici jedou.

Kučera politikům vyčítá také to, že podle něj neměli dostatečnou kuráž se tomu všemu otevřeně postavit. „Klepali jste se obavou o hlasy tak ustrašeně, že jste se to báli byť i pojmenovat,“ dodal.

Politici sice měli plno slov a slibů o tom, jak nás tu neprodyšně a bezpečně uzavřou. Jenomže jed už tu je a podle Kučery ho dokonce politici sami uvařili. „Hnije to tu. Budeme tedy neprodyšně uzavřeni s rozkládajícím se jedem, který už nahlas smrdí. Jako v plynové komoře,“ uzavřel novinář s tím, že nás to vše začíná pomalu paralyzovat, a až přijdou skuteční nepřátelé, najdou jen ubohé chcípáky připravené se vzdát.

  • Původní zdroj ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nab

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…