Národní socialisté si připomněli výročí vzniku národně-socialistické strany

01.04.2012 15:18

U této příležitosti strana Národních socialistů – levice 21. století, jakožto pokračovatelka odkazu národních socialistů 1. republiky, předala čestné uznání Za věrnost řadě významných funkcionářů národně socialistické strany.

Národní socialisté si připomněli výročí vzniku národně-socialistické strany
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Paroubek se postavil do čela strany LEV 21

Mezi oceněnými jsou například Viktor Trkal, účastník pochodu studentů v únoru 1948, Jan Jonáš, zaměstnanec Melantrichu, spoluorganizátor "balkonů Melantrich“, Josef Skalník, významný funkcionář strany, Bohdan Babinec, koordinátor a iniciátor památníku Dr.Milady Horákové na Pankráci či Jaroslav Král, dlouholetý člen strany,

Česká společnost se podle předsedy strany Jiřího Paroubka nachází v hluboké morální krizi, v nejhlubší od vzniku českého národního státu. Dnešním úkolem národních socialistů je podle něj „pracovat idealisticky ve prospěch naší země. Dát českému národnímu hospodářství nové impulsy jeho rozvoje. Přivést je postupně opět k prosperitě let 2005 – 2007. Stojíme před rozhodným programovým a personálním střetem mezi českou pravicí a levicí v příštích dvou letech, ve dvou volebních termínech, v krajských a doplňovacích senátních volbách za půl roku a za dva a čtvrt roku ve volbách do sněmovny.

Bude to ostrý střet o další směrování našeho státu. Národně-socialistická strana vznikla před 115. lety. Stála vždy na straně svého národa. Přichází doba, kdy národní socialisté mohou opět významně promluvit do veřejných záležitostí a již v blízké budoucnosti opět významně pracovat ve prospěch české veřejnosti.“ uzavřel svůj projev k více než třem stům posluchačů Jiří Paroubek.

reklama

autor: tan

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Proboha! Fiala že není ukrajinský premiér? V USA jdou za ním titulky... Padlo po Bidenovi

18:13 Proboha! Fiala že není ukrajinský premiér? V USA jdou za ním titulky... Padlo po Bidenovi

Schůzka Petra Fialy s americkým prezidentem Joe Bidenem ani nevypadá, že byl v Bílém domě přijat pře…