Náruživá ministryně měla ukázat ňadra, křičeli školáci

16.08.2010 9:06

Exministryně spravedlnosti Daniela Kovářová, která píše erotické povídky, byla na veřejnosti konfrontována s neobvyklou výzvou - ukázat poprsí.

Náruživá ministryně měla ukázat ňadra, křičeli školáci

Daniela Kovářová během rozhovoru pro Českou televizi byla z oken blízké školy opakovaně vyzvána, aby "ukázala kozy". Na druhou výzvu pak reagovala úsměvem a s dotazem, zda to má být ona, nebo moderátorka. Výzvu odvysílala ČT již v červnu jako kuriozitu v pořadu 168 hodin.

Na video nyní upozornil ParlamentníListy.cz jeden ze čtenářů s tím, že po "sexministryni" Kovářové zbylo na úřadu mnoho problematických restů. Naposledy pondělní Právo upozornilo na to, že nakoupila za státní peníze luxusní hodinky Prim za téměř čtyři sta tisíc, které rozdávala jako dárky.

Půlminutovou sekvenci již shlédlo na serveru YouTube 18 tisíc lidí, což je řádově více, než drtivá většina ostatních videí, na kterých vystupují čeští politici.

 


Nový ministr spravedlnosti Jiří Pospíšil (ODS) navíc Kovářovou kritizoval i pro stížnost, kterou podala ve prospěch dvou odsouzených zlodějů k Nejvyššímu soudu. Pospíšilovi vadí, že Kovářová mužům v souvislosti s podáním stížnosti přerušila výkon trestu. Tuto možnost ministr pokládá za problematickou a její rozhodnutí zrušil.

Pospíšil po nástupu na ministerstvo navíc odvolal z funkce generálního ředitele Vězeňské služby Luďka Kulu, zastavil tendr na elektronické náramky pro domácí vězení a také hodlá úřad „odněmcovat", to znamená, že chce vypovědět smlouvy právní kanceláře, v nichž figuruje exministr Pavel Němec.

Kovářová se ve své funkci proslavila i jako autorka erotických povídek. Vydala je pod pseudonymem Ida Sebastiani a podle knihkupců je o ně zájem.


Související:

Foto: vlada.cz

reklama

autor: azz

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Proboha! Fiala že není ukrajinský premiér? V USA jdou za ním titulky... Padlo po Bidenovi

18:13 Proboha! Fiala že není ukrajinský premiér? V USA jdou za ním titulky... Padlo po Bidenovi

Schůzka Petra Fialy s americkým prezidentem Joe Bidenem ani nevypadá, že byl v Bílém domě přijat pře…