Nebude to jednoduché, uznal Stanjura o dopravě

11.12.2012 14:50

Dosavadní předseda poslaneckého klubu ODS Zbyněk Stanjura zasedne na postu ministra dopravy. Na rozmyšlenou měl jen málo času. V rozhovoru pro server Lidovky.cz řekl, co si od toho slibuje.

Nebude to jednoduché, uznal Stanjura o dopravě
Foto: Repro TV Prima
Popisek: Zbyněk Stanjura (ODS) v Partii TV Prima

„Jednoduchá věc to určitě nebude. Požádal mě náš pan předseda a premiér, zda bych se té práce neujal. Já jsem si té nabídky cenil a přijal jsem ji. Přestože vím, že jednoduché to mít nebudu. A přestože jsem předsedu klubu dělal rád – zrovna ke dnešku jsem v této funkci 19 měsíců,” přiznal v rozhovoru Stanjura.

Rozhodně neměl potřebu rozhodovat se dny nebo týdny, stačilo mu na to prý pár hodin. “Musíte se zeptat pana předsedy, proč oslovil zrovna mě. Těžko můžete chtít po mne, abych říkal, co ze své minulosti považuji za největší přínos. Já to chápu jako manažerský úkol. A věřím, že v tom pana předsedu nezklamu,” odpověděl Stanjura na otázku, proč volba padla na něj.

Nejpalčivější otázkou je momentálně centrální registr vozidel. “Protože profesí jsem programátor, tak věřím, že zrovna to je oblast, ve kterém věřím, že svoji profesní zkušenost budu moci uplatnit,” myslí si Stanjura.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Porucha u KB: Klient učinil bance nabídku, jakou ještě nezažila

11:12 Porucha u KB: Klient učinil bance nabídku, jakou ještě nezažila

Kdo se chtěl v pondělí dostat k penězům na svém účtu u Komerční banky, ten ji s největší pravděpodob…