Nečas neuhne a vláda příští týden padne, věští Bárta

03.11.2012 18:02

V sobotu v Brně se na kongresu ODS před řečnickým pultem střídal politik za politikem. Poslanec Vít Bárta (VV) to komentoval na svém webu. Podle něj premiér Petr Nečas „neuhne“ a příští týden padne vláda.

Nečas neuhne a vláda příští týden padne, věští Bárta
Foto: tan
Popisek: Vít Bárta v nedělní Partii na Primě

Bárta se během soboty zaměřil na ustavující kongres platformy LIDEM, která se odštěpila od Věcí veřejných. Na něm se vicepremiérka Karolína Peake stala šéfkou strany.

Mezitím v Brně řečnil premiér Nečas. Podle Bárty je zjevné, že Nečas neustoupí ani o milimetr a vláda příští týden padne.

Proč Nečas neuhne a nepřizná chybu?

„Proč Petr Nečas neuhne a nepřizná chybu? Proč neuzná, že zvedání daní více peněz do státní kasy nepřinese a proč Peake nepočkala třeba na odpoledne, až novináře unaví projevy na kongresu ODS?“ ptá se Bárta.

Podle faktického šéfa VV nemá LIDEM jako strana přeběhlíků žádnou šanci. Zejména teď, když došlo k posunutí jejího politického programu ze středu doprava. Přitom dosud Peake prohlašovala, že navazuje na program Věcí veřejných.

Peake netouží po pozornosti médií. Posunula program strany

„Na ustavujícím „spiknutí“ LIDEM zaveleli k ideovému přesunu ze středu doprava, což znamená, že netouží po pozornosti médií. A Nečas? To si nechme na zítřek,“ vyzval Bárta.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vfe

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…