Nechceme dopadnout jako islamizovaná západní Evropa, uvedl místopředseda SPD

14.12.2020 16:16

Místopředseda hnutí SPD Radim Fiala upozornil na svém facebooku na projev členky italské Ligy Mattea Salviniho, která upozornila, že migranti použili vládní sociální dávky na financování islámského terorismu. „Jsme rádi, že Matteo je náš přítel a spojenec,“ dodal Fiala.

Nechceme dopadnout jako islamizovaná západní Evropa, uvedl místopředseda SPD
Foto: Hans Štembera
Popisek: Gerolf Annemans s Radimem Fialou

„Migranti použili vládní sociální dávky na financování islámského terorismu. Členka italské Ligy Mattea Salviniho ve svém projevu na obranu Salviniho bezpečnostních dekretů hovořila o imigraci, kde se také zmiňuje o posledním případu ve zprávách,“ napsal na sociální síť Fiala. 
 
 
„Dva Tunisané, kteří obdrželi žalobu od Finanční policie města Bologna, získali v minulém roce občanský příjem 12 tisíc eur. A kam to poslali přes Money Transfer? Na financování zahraničního bojovníka, financování teroristy,“ říká ve svém projevu Laura Ravetto. 
 

Anketa

Má ČSSD odejít z vlády?

85%
15%
hlasovalo: 3988 lidí
A na adresu vlády dodává: „To je sociální struktura, kterou vytváříte vy. Už nebudete šířit zprávu, že jste ti dobří, že my jsme ti špatní, protože vy nejste dobří, jste přinejmenším ideologičtí a v tom horším případě zainteresování. A my jsme ti, kteří budou bránit náš lid od toho vašeho přístupu,“ dodává Ravetto. 
 
Hnutí SPD dlouhodobě bojuje v parlamentu proti masové imigraci, islamizaci a usiluje o vystoupení z Evropské unie. „Jsme rádi, že Matteo je náš přítel a spojenec,“ říká Fiala. 
 
„Hnutí SPD nechce, abychom dopadli stejně jako islamizovaná západní Evropa, kde se mnohdy lidé bojí vyjít na ulici, aby je nepobodali či nezavraždili imigranti. Odmítáme masovou imigraci a požadujeme možnost kontroly našich hranic, aby se sem nemohli dostat nelegální imigranti a teroristi. Chráníme naši vlast, chráníme české občany, chráníme Vaše rodiny, Vaše děti, Vaše přátele a Váš majetek,“ uzavírá místopředseda SPD. 
 
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Barbora Richterová

Tomio Okamura byl položen dotaz

Fakt si myslíte, že jsou Ukrajinci nacisti?

Proto, že se brání a brání svou zem nebo proč? Vy byste ČR nebránil, kdyby bylo potřeba? A nejsou Ukrajinci spíš hrdinové?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hurá, Koudelka povýšil. Radost v TOP 09. Ale pak zaznělo: „Hvězdy nejsou zadarmo.“

19:00 Hurá, Koudelka povýšil. Radost v TOP 09. Ale pak zaznělo: „Hvězdy nejsou zadarmo.“

Ředitel Bezpečnostní informační služby (BIS) Michal Koudelka po roce opět povýšil. Ve středu jej pre…