Nevydávejme spory za podporu principů, vyzval členy ODS Sobotka

03.11.2012 15:09

Prezidentský kandidát ODS Přemysl Sobotka apeloval na své kolegy na kongresu, aby se snažili překonat tzv. blbou náladu, aby se jejich diskuze nezměnila jen na nějaké nadávání v hospodě a hlavně aby spory mezi členy nebyly vydávány za obranu principů ODS.

Nevydávejme spory za podporu principů, vyzval členy ODS Sobotka
Foto: Zbyněk Pecák
Popisek: Přemysl Sobotka

„Liberálové se svým bezbřehým prosazováním lidských práv bez občanských povinností, demokracie bez účtů,“ myslí si Sobotka. Chyba toho, jak dopadly volby, je podle kandidáta na prezidenta v každém členovi ODS a je nutné uvědomit si rizika, která České republice hrozí v případě pádu vlády.

Podpořme Nečase

Mnoho lidí podle Sobotky vyčítají lidé nedostatečnost reforem, špatné vysvětlování kroků vlády, chyby premiéra. „Přesto na tomto místě zdůrazňuji, že předseda ODS by měl mít naši podporu. On sám neměl dostatečně krytá záda svými místopředsedy,“ říká.

„Neumím dobře komunikovat mezi sebou, neumíme ostatní přesvědčit o svých názorech a vlastní animozity vydáváme za principy,“ narážel Sobotka na rebely ODS. On sám má pocit, že je to jen nadávání v hospodě a je škoda, že strana si nechala vnutit obraz korupčníků.

SLEDUJEME: Kongres ODS

Politika rozhodně není jen svinstvo, taková slova má Sobotka za prázdnou tezi. „Odmítněme to. Demokracie má smysl,“ tvrdí možný budoucí prezident. Největším nepřítelem ODS je teď momentálně blbá nálada. „Udělejme všechno proto, aby to už nebyla pravda,“ dodal.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pracoval pro CIA. Teď vyzval OSN: Zjistěte, kdo odpálil Nord Stream. A ukázal na USA

6:45 Pracoval pro CIA. Teď vyzval OSN: Zjistěte, kdo odpálil Nord Stream. A ukázal na USA

Nebude trvat dlouho a budou to dva roky, co došlo k sabotáži plynovodu Nord Stream, který zásoboval …